Monster Abra A5 işlemci boşta 75 derece

Arkadaş cevap vermeyi düşünmüyor sanırım. Ben yazıyorum gelir okur. Hocam bende de v16.6 var. Ben bu şekilde bir sorun ile karşılaşmadım. Eğer fiziksel bir sorun yok diyorlarsa yoktur. Yazılımsal bir sorunu en kolay formatla çözersiniz. Bunun ile alakalı bir konu açmıştım. Sağ olsun @midgardian hocamda çok yardımcı olmuştu. Sizde o konulara bakarak bir temiz kurulum yapabilirsiniz. Ama gerçekten bir temiz kurulum yapın. Her şeyi silin. Tekrar yükleyin. Driverları Monster'ın sitesinden alın.

Görselde gördüğüm kadarıyla fan hızları %35'te takılı kalmış. Cihazı performans modunda ve prize takılı halde kullanın.
hocam film izliyordumda çok cevap veremedim priz her zaman takılı performans modundan çıkarmıyorum zaten oyun için aldım ayrı işler için huawei matebook d14 kullanıyorum
Oyunu cihaz prize takılı şekilde mi oynuyorsun? Yaz sıcakları geldi artık, ısı artışı olduğu zaman turbo fanı aktif et her seferinde.
hocam priz i çıkarttığım an yok gece uyurken bile takılı
Orijinal Windows mu kullanıyorsunuz hocam KMSpico ile ise sıkıntılar çıkabiliyor.
bizim iş yerinde bilişimci abiler var onlara götürmüştüm windows 10 pro yüklemişlerdi bir tek onu biliyorum orjinalliği konusunda

Hocam film izliyordumda çok cevap veremedim priz her zaman takılı performans modundan çıkarmıyorum zaten oyun için aldım ayrı işler için Huawei Matebook D14 kullanıyorum.

Hocam fanlar %35 hızda. Bu sıcaklıklar bu fan hızında normal. Şunu bir %100'e alın bakalım 70-75 derecelerde takılsın. Hem Control Center doğru göstermiyor. Control Center da her sıcaklık normalden fazla.

Oyun ile alakalı olabilir başka oyunda aynı hata var mı?
her açılışta değişiyor ama bütün oyunlarda yapıyor
aynen
Hocam fanlar %35 hızda. Bu sıcaklıklar bu fan hızında normal. Şunu bir %100'e alın bakalım 70-75 derecelerde takılsın. Hem Control Center doğru göstermiyor. Control Center da her sıcaklık normalden fazla.
deniyim hocam

Bizim iş yerinde bilişimci abiler var onlara götürmüştüm Windows 10 Pro yüklemişlerdi bir tek onu biliyorum orjinalliği konusunda.

Sözde bilişimci abi falan olmasınlar. Bence crack yüklemişlerdir. Yeni bir konu açın şu bilgisayara birlikte temiz kurulum yapalım.

Fanları Turbo moda al driverları güncelle görev yöneticisinden gereksiz uygulamaları kapat yeniden başlat bir de öyle dene ama 0.80GHz hiç normal değil yani işlemcin sanırım i7 9750h bende Acer notebook kullanıyorum i7 9750h oyun oynarken 3.90 4.10 4.20 GHz'lerde dolaşıyor boştayken 3.80 GHz diyor olmazsa işlemci ile alakalı veya arkadaşın dediği gibi Windows'la alakalı olabilir.
driver lar hep güncel işlemci i5 10300h
Sözde bilinci abi falan olmasınlar. Bence crack yüklemişlerdir. Yeni bir konu açın şu bilgisayara birlikte temiz kurulum yapalım.
tamam hocam açıyım ama bizim iş arkadaşları da ordan yüklüyordu bi bende olmuş böyle sorun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı