furkan hayat
Hectopat
hocam film izliyordumda çok cevap veremedim priz her zaman takılı performans modundan çıkarmıyorum zaten oyun için aldım ayrı işler için huawei matebook d14 kullanıyorumArkadaş cevap vermeyi düşünmüyor sanırım. Ben yazıyorum gelir okur. Hocam bende de v16.6 var. Ben bu şekilde bir sorun ile karşılaşmadım. Eğer fiziksel bir sorun yok diyorlarsa yoktur. Yazılımsal bir sorunu en kolay formatla çözersiniz. Bunun ile alakalı bir konu açmıştım. Sağ olsun @midgardian hocamda çok yardımcı olmuştu. Sizde o konulara bakarak bir temiz kurulum yapabilirsiniz. Ama gerçekten bir temiz kurulum yapın. Her şeyi silin. Tekrar yükleyin. Driverları Monster'ın sitesinden alın.
Görselde gördüğüm kadarıyla fan hızları %35'te takılı kalmış. Cihazı performans modunda ve prize takılı halde kullanın.
hocam priz i çıkarttığım an yok gece uyurken bile takılıOyunu cihaz prize takılı şekilde mi oynuyorsun? Yaz sıcakları geldi artık, ısı artışı olduğu zaman turbo fanı aktif et her seferinde.
bizim iş yerinde bilişimci abiler var onlara götürmüştüm windows 10 pro yüklemişlerdi bir tek onu biliyorum orjinalliği konusundaOrijinal Windows mu kullanıyorsunuz hocam KMSpico ile ise sıkıntılar çıkabiliyor.