Çözüldü Abra A5 bilgisayar bazı oyunlarda %100 GPU 0 kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lChef

Femtopat
Daha fazla  
Monster markasının Abra A5 v17.2 modelini kullanıyorum. Girdiğim bazı oyunlarda GPU 1 yerine Intel olan GPU 0'ı kullanıyor ve oyunlar berbat şekilde çalışıyor, şimdiden söyleyeyim NVIDIA Denetim Masası'ndan uygulamayı seçip yüksek performanslı uygulama işlemcisini seçmek hiçbir işe yaramıyor. Aynı şekilde grafik ayarlarından seçmekte hiçbir işe yaramıyor bunun bir çözümü var mı?

Çözüm

GPU 2 kullanımı %98 falan oluyor ve işlemci sıcaklığı da anlık olarak çok değişiyor 70 küsurken birden 80 ve üzerine çıkıyor vs.

Sorunu HDMI kablosundan DP kablosuna geçerek çözmüş bulundum, artık NVIDIA renk ayarlarını vs de yapabiliyorum.

GPU 2 kullanımı %98 falan oluyor ve işlemci sıcaklığı da anlık olarak çok değişiyor 70 küsurken birden 80 ve üzerine çıkıyor vs.

Sorunu HDMI kablosundan DP kablosuna geçerek çözmüş bulundum, artık NVIDIA renk ayarlarını vs de yapabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…