Abra A5 V11.1 vs V9.3.2

Hangisini almalıyım ?

• i5 7300 HQ + 1050 Ti

Oy: 3 75,0%
  • i7 7700 HW + 1050

Oy: 1 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

İnterceptour

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
İki tane Monster buldum ikisinin bu farkı var ikisinin fiyatı aşağı yukarı aynı, hangisi daha iyi performans verir ve uzun vade de beni götürür?
Oyun, film, ve bazı orta düzeyde programlar için kullanacağım.

Bu arada hangisi daha az ısınır?

Söz ettiğim modeller:

Abra A5 V9.3.2 15.6" Gaming Laptop

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar

Screenshot_2018-02-19-20-08-35.png
Screenshot_2018-02-19-20-08-18.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikisi de uzun vadede götürür. Benim tercihim V9.3.2 olurdu. Ekran kartı 1050 Tİ olması yönünden tercih ederdim. Ikisinin de ısınması arasında çok fark olacağını sanmam ama bilen birisi cevaplayabilir bunu. Sonuçta çift fan kullanıyorlar ve performans yönünden iyi olduğunu düşünüyorum Monster laptopların.

1050 Ti oyunlarda daha iyi performans verir.
Peki ısı değerleri hangisinde daha düşük olur ?

Ikisi de uzun vadede götürür. Benim tercihim V9.3.2 olurdu. Ekran kartı 1050 Tİ olması yönünden tercih ederdim. Ikisinin de ısınması arasında çok fark olacağını sanmam ama bilen birisi cevaplayabilir bunu. Sonuçta çift fan kullanıyorlar ve performans yönünden iyi olduğunu düşünüyorum Monster laptopların.
Diğeride i7 sonuçta çok aklımı çeliyor , diğer tarafta 1050 ti falan siz hangisini önerirsiniz ısı bakımından ?
1050 ti sanki daha az ısıyor hibibir bilgi biliyorum
İ7 tani haliyle daha çok ısınıcak

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı