Abra A5 V12.1 RAM tavsiyesi

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar ben burak bilgisayar modelim Abra A5 v12.1.
Bilgisayarım
Ancak burada SSD gözüküyor bende SSD yok 1 TB HDD var 8 GM RAM var bazı oyunlarda droplar yiyorum ve aynı anda birkaç işlem yaparken örneğin oyun oynarken bazen işiniz çıkar Google girmeniz gerekir yavaslıyor bende RAM takviye etmek istiyorum.
Benim bilgisayardaki RAM 2400MHz CL 17.
22.jpg
6.jpg

Almak istediğim RAM uyumlu olduğunu düşünüyorum.
ram

Yorumlarında, sizin modelden kullanan birisinin yorumu mevcut. Sorunsuz şekilde uyum sağlamış. Zaten özellikle notebooklar için kingston'u neyin yanına takarsan tak uyum sağlıyor. 😁 İtopya'dan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Hepsiburada'dan daha uygun fiyatlı alabilirsiniz. Önerdiğim RAM ve sizin belirttiğiniz RAM aynı zaten.

Merhabalar ben burak bilgisayar modelim Abra A5 v12.1.
Bilgisayarım
Ancak burada SSD gözüküyor bende SSD yok 1 TB HDD var 8 GM RAM var bazı oyunlarda droplar yiyorum ve aynı anda birkaç işlem yaparken örneğin oyun oynarken bazen işiniz çıkar Google girmeniz gerekir yavaslıyor bende RAM takviye etmek istiyorum.
Benim bilgisayardaki RAM 2400MHz CL 17.
Eki Görüntüle 476084Eki Görüntüle 476085
Almak istediğim RAM uyumlu olduğunu düşünüyorum.
ram
Mümkünse servise git laptopunla.Takviye yapıyorlar aynısından

ben gittim hepsiburada üzerinden 250 tl ram aldım şuan 290 tl civarında gayet memnunum artık daha az drop yiyorum drop yememin bir diğer nedeni bende hdd var ve iyi de değil ssd yaparsam sorun kalmayacaktır:
aldığım ram

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı