Abra A5 v13.3 gereksiz yere çok ısınıyor

alyhisa

Hectopat
Makaleler
2
Kısa keseceğim. MSI Afterburner kullanıyorum. Bilgisayarım Monster notebook Abra A5 v13.3 çok nadir oynasam bile arada bir Minecraft'a falan giriyorum gereksiz yere 90 dereceye çıkıyor. CS:GO oynuyorum genelde onda bile 80 derece falan neden bu kadar yüksek bu durum anlatabilir misiniz? Fanlarım gayet iyi çalışıyor.

Kısa keseceğim. MSI Afterburner kullanıyorum. Bilgisayarım Monster notebook Abra A5 v13.3 çok nadir oynasam bile arada bir Minecraft'a falan giriyorum gereksiz yere 90 dereceye çıkıyor. CS:GO oynuyorum genelde onda bile 80 derece falan neden bu kadar yüksek bu durum anlatabilir misiniz? Fanlarım gayet iyi çalışıyor.

Termal macun veya fanların içinde toz olabilir temizleme yaptınız mı?

Ve siz craftrise admini olan raufai misiniz?

Termal macun veya fanların içinde toz olabilir temizleme yaptınız mı?

Ve siz craftrise admini olan raufai misiniz?

Ben tanımıyorum dostum, fazla da Minecraft oynamıyorum. Genelde Fortnite falan atıyorum. Hayır ben değilim. Kaç senedir kullandığım nickname. Evet neredeyse her gün temizliyorum. Nickimi klavyede random atarken bulmuştum yıllar önce. Raufia'ydı sonra raufai yaptım.

Laptopu ne zaman aldınız, bakım falan yapiyor musunuz(içini temizleme gibi).

Adım gibi hatırlıyorum aldığım günü 2019 | 22 şubatında almıştım. Fazla da zaman geçmedi 1.5 yıl oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı