Abra A5 v13.5 GTA 5 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

ygt2442y

Femtopat
  • Sürüm Windows 10 coresinglelanguage.
  • Is derlemesi 10.0.18363.1082.
  • Seri numarası GI5CP4E2192104307.
  • Grafik kartı NVIDIA GeForce GTX 1050.
  • Takılı RAM 16 GB.
  • Sürüm 1909.
  • Sistem türü oSTYPE64BITX64.
  • Işlemci Intel(r) Core(tm) i5-9300H CPU @ 2.40GH.
  • Ile GTA 5 oynayabilir miyim ( düşük te oynamayı seven biriyim )
  • Abra A5 v13.5 adı da bu.

Senin arkadaşın 4:3 çözünürlükte zar zor oynayabiliyor diye tüm 9300H GTX 1050 sahip laptoplar aynı performansı verecek değil. Osman'ın dediği gibi ısınma yapıyor ki ısınma yüzünden 4:3'de bile düşük FPS alacağını sanmam, windows driverlarını güncellememiştir ve bu yüzden düşük FPS alıyordur. Rapor spam derken sosyal kullanıcılarına gönderme yaptım, sadece şaka

Osman'ın dediği gibi diyince bir garip oldu hocam.

Sen de haklısın tabi, aynı konfigürasyonda biri lenovo öbürü monster olunca, monster olan diğerinin yanında RTX 3080 gibi davranmalı. Yoksa sen de şu ''IşQLı MşQLı KLaVyE MoRQ''culardan mıydın? Bi bilgisayarda RGB ışıklandırmalı fan varsa fps hemen +10 artar, değil mi mert hocam? Anlat arkadaşlara.

9400H... Anlıyorum Arkadaşımda da aynısı var Monster ne hikmetse 1080p Med-High ayarlarda oynuyor.

Peki bundan IşQLı MşQLı KLaVyE MoRQ'cuların haberi var mı?

Arkadaş ne demiş, siz ne demişsiniz. Söylediğimiz bileşenler 1080P'de Medium-Low'da oynatabilecek bileşenler.

Arkadaş ne demiş, siz ne demişsiniz? Söylediğimiz bileşenler 1080P'de Medium-Low'da oynatabilecek bileşenler.

Lenovo ile Monster arasında ciddi soğutma farkı var. 10-15 derece fark ediyor. Perrformansı doğrudan etkiler. Olay sadece " IşIQlı LeN MQ " değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…