Abra A5 v13.5 GTA 5 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

ygt2442y

Femtopat
  • Sürüm Windows 10 coresinglelanguage.
  • Is derlemesi 10.0.18363.1082.
  • Seri numarası GI5CP4E2192104307.
  • Grafik kartı NVIDIA GeForce GTX 1050.
  • Takılı RAM 16 GB.
  • Sürüm 1909.
  • Sistem türü oSTYPE64BITX64.
  • Işlemci Intel(r) Core(tm) i5-9300H CPU @ 2.40GH.
  • Ile GTA 5 oynayabilir miyim ( düşük te oynamayı seven biriyim )
  • Abra A5 v13.5 adı da bu.

: D ? Forumda çok ilginç elemanlar var. Çok yakın bir dostum, lenovo bir laptop sahibi, gtx 1050 ve i5 9300h ya da 9400h işlemcili bir konfigürasyon. Birlikte GTA Online'a gireceğimiz zaman, FPS çok fazla düştüğü için oyunu 1024x768'de çalıştırıyor. Bunun report ve spamlanacak yeri neresi tam olarak anlayamadım.
Senin arkadaşın 4:3 çözünürlükte zar zor oynayabiliyor diye tüm 9300H GTX 1050 sahip laptoplar aynı performansı verecek değil. Osman'ın dediği gibi ısınma yapıyor ki ısınma yüzünden 4:3'de bile düşük FPS alacağını sanmam, windows driverlarını güncellememiştir ve bu yüzden düşük FPS alıyordur. Rapor spam derken sosyal kullanıcılarına gönderme yaptım, sadece şaka :)

Senin arkadaşın 4:3 çözünürlükte zar zor oynayabiliyor diye tüm 9300H GTX 1050 sahip laptoplar aynı performansı verecek değil. Osman'ın dediği gibi ısınma yapıyor ki sanmam, windows driverlarını güncellememiştir ve bu yüzden düşük FPS alıyordur. Rapor spam derken sosyal kullanıcılarına gönderme yaptım, sadece şaka :)
Osman'ın dediği gibi diyince bir garip oldu hocam.🤣

Osman'ın dediği gibi diyince bir garip oldu hocam.🤣

1600985627556.png
REGULATION
1600985627556.png

Senin arkadaşın 4:3 çözünürlükte zar zor oynayabiliyor diye tüm 9300H GTX 1050 sahip laptoplar aynı performansı verecek değil. Osman'ın dediği gibi ısınma yapıyor ki sanmam, windows driverlarını güncellememiştir ve bu yüzden düşük FPS alıyordur. Rapor spam derken sosyal kullanıcılarına gönderme yaptım, sadece şaka :)
Sen de haklısın tabi, aynı konfigürasyonda biri lenovo öbürü monster olunca, monster olan diğerinin yanında RTX 3080 gibi davranmalı. :) Yoksa sen de şu ''IşQLı MşQLı KLaVyE MoRQ''culardan mıydın? Bi bilgisayarda RGB ışıklandırmalı fan varsa fps hemen +10 artar, değil mi mert hocam? Anlat arkadaşlara.

: D ? Forumda çok ilginç elemanlar var. Çok yakın bir dostum, lenovo bir laptop sahibi, gtx 1050 ve i5 9300h ya da 9400h işlemcili bir konfigürasyon. Birlikte GTA Online'a gireceğimiz zaman, FPS çok fazla düştüğü için oyunu 1024x768'de çalıştırıyor. Bunun report ve spamlanacak yeri neresi tam olarak anlayamadım.
9400H... Anlıyorum :D Arkadaşımda da aynısı var Monster ne hikmetse 1080p Med-High ayarlarda oynuyor.

Sen de haklısın tabi, aynı konfigürasyonda biri lenovo öbürü monster olunca, monster olan diğerinin yanında RTX 3080 gibi davranmalı. :) Yoksa sen de şu ''IşQLı MşQLı KLaVyE MoRQ''culardan mıydın? Bi bilgisayarda RGB ışıklandırmalı fan varsa fps hemen +10 artar, değil mi mert hocam? Anlat arkadaşlara.
Peki bundan IşQLı MşQLı KLaVyE MoRQ'cuların haberi var mı?
Türk milleti zeki.jpg

Arkadaş ne demiş, siz ne demişsiniz. Söylediğimiz bileşenler 1080P'de Medium-Low'da oynatabilecek bileşenler.

Arkadaş ne demiş, siz ne demişsiniz? Söylediğimiz bileşenler 1080P'de Medium-Low'da oynatabilecek bileşenler.

Lenovo ile Monster arasında ciddi soğutma farkı var. 10-15 derece fark ediyor. Perrformansı doğrudan etkiler. Olay sadece " IşIQlı LeN MQ " değil yani :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı