Abra A5 v15.10.1 alınır mı?

eminemin

Femtopat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konu hakkında çok fazla konu oluşturulmuş biliyorum ama aklımdaki soru işaretini yok edemedi o konu altındaki yorumlar. Ben Monster Abra A5 v15.10.1 Intel Core i5 10500h 16 GB 500GB SSD GTX1650 Ti FreeDOS 15.6 düşünüyordum. O kadar çok kötü yorum gördüm ki vazgeçtim. Ama kötü yorumların hepsi açıklamasız şekilde kötü yazmış sadece. Vazgeçmiştim ama onun yanında çok fazla iyi yorum da gördüm ve çok kafam karıştı. Özellikle 1 yıl içerisinde satın almış ve Monster kullananlar cevap verirse ve kötü diyenler de sebebini yazarsa çok sevinirim. İncelemelerde ve yorumlarda teknik servisinin çok iyi olduğunu söylemişler. Sıkıntılar ile karşılaşılabiliyormuş ama teknik servisin hemen çözdüğünü söylüyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En çok sorunun çıktığı sürüm A5 olarak gözüküyor internette. Şahsen ben A7 v11.3 sahibi biri olarak konuşuyorum. Çok memnunum. 10-11k arası fiyatlarda önerebilirim.
 
Monster teknik servisi çok iyi bakımlarını ücretsiz olarak yaptırabiliyorsunuz alınabilir, sorun yaşayanlar elbette var her markada var zaten Monster'a özel değil.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı