Daha fazla  

Şu anda bu iki laptop arasında kalmış bulunmaktayım
Monster Türkiye garantili fakat GTX 1650 var

www.monsternotebook.com.tr

www.monsternotebook.com.tr

ASUS ise çok daha iyi özelliklere sahip fakat Amazon üzerinden gelecek garanti problem olur mu diye merak ediyorum

Bilgisayarına hor kullanan birisi değilim fakat temizleme işini yapamıyorum ve bakkallara da güvenmiyorum ne yazık ki. O yüzden Monster daha cazip geliyor
ASUS vergiler ile birlikte 6500 liraya geliyor.
Hangisini önerirsiniz?

Monster Türkiye garantili fakat GTX 1650 var

Abra A5 V15.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Monster Abra A5 V15.2.1 15,6" Oyun Bilgisayarı, üst düzey sistem gereksinimi isteyen yeni nesil oyunlarda performans canavarına dönüşmenizi sağlıyor.
				ASUS ise çok daha iyi özelliklere sahip fakat Amazon üzerinden gelecek garanti problem olur mu diye merak ediyorum
ASUS ROG Zephyrus G GA502DU 15.6 Inch FHD 120 Hz Thin Bezel Gaming Laptop - (NVIDIA GTX 1660Ti 6 GB Graphics, AMD Ryzen R7-3750H Processor, 512 GB PCI-e SSD, 8 GB RAM, Windows 10): Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Buy ASUS ROG Zephyrus G GA502DU 15.6 Inch FHD 120 Hz Thin Bezel Gaming Laptop - (NVIDIA GTX 1660Ti 6 GB Graphics, AMD Ryzen R7-3750H Processor, 512 GB PCI-e SSD, 8 GB RAM, Windows 10) at Amazon UK. Free delivery and return on eligible orders.

www.amazon.co.uk

Bilgisayarına hor kullanan birisi değilim fakat temizleme işini yapamıyorum ve bakkallara da güvenmiyorum ne yazık ki. O yüzden Monster daha cazip geliyor
ASUS vergiler ile birlikte 6500 liraya geliyor.
Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: