Abra A5 V15.3 alınır mı?

Kardeşim sen PC'yi taşıyacak mısın yani bir yere götürecek misin ? Yanında taşımayacaksan daha performanslı bilgisayarlar önerebiliriz. Bütçen ne kadar bu arada ?

Mesela bu PC'yi alabilirsin.

Laptop olarak da GTX 1650 olan modeli alabilirsin işini görür. Ama linkini verdiğim bilgisayarda daha fazla performans alırsın.

Kardeşim sen PC'yi taşıyacak mısın yani bir yere götürecek misin ? Yanında taşımayacaksan daha performanslı bilgisayarlar önerebiliriz. Bütçen ne kadar bu arada ?

Mesela bu PC'yi alabilirsin.

Laptop olarak da GTX 1650 olan modeli alabilirsin işini görür. Ama linkini verdiğim bilgisayarda daha fazla performans alırsın.
Dostum laptop arıyorum. bütçem 4-4,5k civarı

Bu model o oyunları kaldırır ama bir kaç yıl sonra yetersiz kalmaya başlayabilir.

Yani biraz sallama olabilir ama FIFA'nın oyunlarını 4-5 yıl kaldırır bence. Tabi oyun motoru aynı kalıp grafikler çok artmazsa.

Samimiyetimle söylüyorum. Almışken olsun diyorsan bunu al. Ben de bunu alacağım 2 hafta içinde. Ama dahili ekran kartı 2GB ram i kullanıyor. İleride ram yükseltirsen çok iyi olur.

Samimiyetimle söylüyorum. Almışken olsun diyorsan bunu al. Ben de bunu alacağım 2 hafta içinde. Ama dahili ekran kartı 2GB ram i kullanıyor. İleride ram yükseltirsen çok iyi olur.
Önceki önerdiğin Asus fiyat olarak da daha cazip geldi dostum.

Almışken bu modeli al. Hem belki sonra başka oyunlarda oynamak isteyeceksin ??

GTX 1050 olan model 4600 TL. O parayı vericeğine 4860 TL ver GTX 1650 olan modeli al.

Almışken bu modeli al. Hem belki sonra başka oyunlarda oynamak isteyeceksin ??

GTX 1050 olan model 4600 TL. O parayı vericeğine 4860 TL ver GTX 1650 olan modeli al.
Buna baktın mı? Fiyatı daha uygun. HDD yi 2-3 ay sonra da alabilirim çok sorun olmaz, bu bilgisayar için görüşün nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı