Abra A5 V15.5 kablosuz ağa bağlanmıyor

dovakh1n

Picopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, elimde Monster Abra A5 V15.5 (versiyonunu tam hatırlamıyorum) var. Yurtta kalıyorum ve yurdun kablosuz ağına bağlanırken sorun çıkartıyor. Bağlanıyor ancak internet olmuyor. Telefondan veya arkadaşımın Monster'ından aynı ağa bağlandığımda internetten işlerimi halledebiliyorum. Biraz araştırma yaptığımda fotoğraftaki kodları CMD paneline girmem gerektiğini gördüm. Ancak bu işlem de bazen işe yarıyor bazen işe yaramıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Ne yapmam gerekiyor? Cevaplarsanız sevinirim. Not: Evimde kullandığım normal Wi-Fi ağında bir sıkıntı çıkarmıyor. Sadece bu yurdun internetinde oluyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-02-01 at 13.02.58.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 41
Maalesef çözüm olmadı. Bugün farklı bir internet denemek için okulun ortak ağına bağlandım ve bağlanmadı. Aynı sorunu burada da çıkardı sanırım ortak ağlarda sıkıntı çıkartıyor. Kafayı yemek üzereyim şuna bir çözüm yolu bulalım. Eskiden bu internete de bağlanıyordu sıkıntısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…