Abra A5 V15.7.3 nasıldır?

hkaan321

Hectopat
Herkese merhaba, bu sene üniversiteyi kazandım; elektrik elektronik mühendisliği ama hazırlıktayım. Beni bu 5 yıl götürecek bilgisayar arıyorum; çizim olsun, oyun olsun Monster'in Abra A5 V15.7.3 modelini gördüm.
10. nesil i5.
GTX 1650 Ti 500GB SSD. Sizce bu beni yarıyolda bırakır mı çizimde falan zorlanır mı?

Monster almanızı pek tavsiye etmem, araştırdığım kadarıyla soğutma konusunda ciddi sıkıntıları var... Daha düşük donanım bile olsa MSI, Dell gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
aynen problemi var şu an touchpad ve klavye aşırı ısınmış durumda benim sağ ve sol tarafta hiçbir şey yok ama orta yanıyor.
61 derece göstermesine rağmen aşırı bi ısınma hissediliyor klavye ve touchpadde.

Bu gün elime v15.5 geçti pil çabuk tükeniyor onun dışında da biraz ısınma sorunu var gibi ama oda Adana sıcağından olabilir.

Hocam pil için komple tüketin pili kullanarak sonra şarja takın ama kullanmadan 100 olmasını bekleyin sonra hayırlı olsun. Monster servisini aramıştım sorun için bana böyle yapın düzelir dediler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı