Abra A5 v15.7.5 sisteme macOS yüklenir mi?

MNoyce

Picopat
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
256 GB Samsung NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
GTX 1650Ti
İşlemci
i5 10300H
Selamlar Monster Abra A5 v15.7.5 cihazını kullanıyorum Windows yüklü macOS yüklenir mi?
Ekran kartını ve Wi-Fi kartı çalışır mı?

Selamlar Monster Abra A5 v15.7.5 cihazını kullanıyorum Windows yüklü macOS yüklenir mi?
Ekran kartını ve Wi-Fi kartı çalışır mı?
Hangi ekran kartı? Harici ekran kartı mı dahili ekran kartı mı? Dahili ekran kartından bahsediyorsanız evet destekleniyor ancak harici ekran kartı için aynı şey geçerli değil. GTX 1650 Ti desteklenmiyor ve bu yüzdden kullanamazsınız. Onun dışında Wi-Fi kartınızın modelini AIDA64 ile öğrenip buraya belirtin.

Hangi ekran kartı? Harici ekran kartı mı dahili ekran kartı mı? Dahili ekran kartından bahsediyorsanız evet destekleniyor ancak harici ekran kartı için aynı şey geçerli değil. GTX 1650 Ti desteklenmiyor ve bu yüzdden kullanamazsınız. Onun dışında Wi-Fi kartınızın modelini AIDA64 ile öğrenip buraya belirtin.
WiFi 6 AX201160mhz.
Eski sürümlerde NVIDIA desteği var gibi bir şey duymuştum doğru mu?

WiFi 6 AX201160mhz.
Eski sürümlerde NVIDIA desteği var gibi bir şey duymuştum doğru mu?
Destekleniyor. Itlwm veya AirPortItlwm kullanılarak tanıtılabilir. Eski sürümlerde NVIDIA desteği ile alakalı bir şey yok. Nvidia Web Driver var ancak o da GTX 16xx veya RTX kartları desteklemiyor (bkz. Hackintosh uyumlu ekran kartları ). Desteklese bile en fazla HS (High Sierra) kurabilirsiniz ve uygulama desteği bu işletim sisteminin bitmeye başladı.

Dahili ekran kartından dolayı yavaş çalışma olur mu? Yeni sürümlere harici ekran kartı desteği gelir mi?
Uygulama desteği Apple'ın uygulamaları değil mi?

Dahili ekran kartından dolayı yavaş çalışma olur mu? Yeni sürümlere harici ekran kartı desteği gelir mi?
Uygulama desteği Apple'ın uygulamaları değil mi?
Hem Apple'ın uygulamaları hem de farklı yapımcıların uygulamaları artık desteklerini yavaş yavaş çekmeye başladı. Onun dışında yavaşlama olmaz ancak ekran kartını çok zorlayacak işler yapacaksanız (edit ve render gibi) iGPU yeterli olmayabilir. Onun dışında harici ekran kartına destek pek ekleyeceklerini sanmıyorum çünkü Apple kendi silikon işlemcilerine geçmeye başladı ve ekstra grafik birimine kendi işlemcileri çok güçlü olduğu için gerek kalmıyor.

Hocam High Sierra'yı bir deneyeyim uygulama destekleri engel olursa Windows'a geri döneyim. Nasıl kurulacağı hakkında pek bilgim yok önereceğiniz bir makale var mı veya siz yardımcı olabilir misiniz?

Hocam High Sierra'yı bir deneyeyim uygulama destekleri engel olursa Windows'a geri döneyim. Nasıl kurulacağı hakkında pek bilgim yok önereceğiniz bir makale var mı veya siz yardımcı olabilir misiniz?
Neden High Sierra? Harici ekran kartınız yine çalışmayacak ne yazık ki. Onun dışında dahili ekran kartı ile kurulum yapacaksanız High Sierra kurmanız saçma olur Monterey gibi sürümleri kullanabilirken. Ayrıca ekran kartının desteklenmemesi grafik hızlandırması olmaması demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı