Abra A5 V16.1 vs Acer Nitro AN515-42

MyBelaTr

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben üniversitede okudugum için bir laptop almayı düşünüyorum almışken hem iyisinden hem de uygun olsun diyorum yani bir nebi F/P ürünü bu iki ürünü buldum ben Monster diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim sizce hangisini almalıyım?
Not: 0 olarak ve elden almak istiyorum ikinci el ve internetten almak istemiyorum.

1. Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

2. Acer Nitro AN515-42 Amd Ryzen 5 2500U 8GB 1TB+128SSD 4GB RX560X 15.6'' W10 NH.Q3REY.004 Notebook Fiyatı ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam Acer için plastiği çok ısınıyor tarzı bir yorum görmüştüm. Monster zaten çoğu yerde ürünlerini kanıtlamış. Monster öneririm.

Monster ürünü alman mantıklı.(Etrafımdan 4-5 kişiye Abra,Tulpar seriler aldırmıştım, herkes memnun .Alırken 17.inch ekran almanı tavsiye ederim .Ne olarak kullanacağına bağlı olarak. Ürünün özelliklerini özelleştirebilirsin.

Monster ürünü alman mantıklı.(Etrafımdan 4-5 kişiye Abra,Tulpar seriler aldırmıştım, herkes memnun .Alırken 17.inch ekran almanı tavsiye ederim .Ne olarak kullanacağına bağlı olarak. Ürünün özelliklerini özelleştirebilirsin.
17.6"ler bütcemi aşıyor Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook unu almaya karar verdim hem fiyatıda uygun ve yanında daha mouse falan daha alcam
onu gelen olarak söylüyorlar zaten ama ben Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook karar kıldım gibi şuan görünen o bide üstüne para koyup ekipman alcagım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı