Mortal Kombat 11 için replika Dualshock 4 alınır mı?

BloodHooper

Decapat
Daha fazla  
Abimle birlikte PC'den iki kişi Mortal Kombat 11 oynamayı planlıyoruz ve çakma replika konsollarının iş göreceğini düşündük. Çok bir beklentimiz yok. İki tane replika Dualshock konsol bağlayıp Steam'den iki kişi sorunsuzca MK11 oynayabilir miyiz? USB kablo ile bağlamak mı daha iyi olur yoksa Bluetooth mu?

Abimle birlikte PC'den iki kişi Mortal Kombat 11 oynamayı planlıyoruz ve çakma replika konsollarının iş göreceğini düşündük. Çok bir beklentimiz yok. İki tane replika DualShock konsol bağlayıp Steam'den iki kişi sorunsuzca MK11 oynayabilir miyiz? USB kablo ile bağlamak mı daha iyi olur yoksa Bluetooth mu?

Hiçbir şey olmaz 3 yıldır replika kullanıyorum 2 tane aldım BT ve kablolu kullandım sorun yok 3 yıldır. Bende Mortal Kombat ıcın almıştım.

Abimle birlikte PC'den iki kişi Mortal Kombat 11 oynamayı planlıyoruz ve çakma replika konsollarının iş göreceğini düşündük. Çok bir beklentimiz yok. İki tane replika Dualshock konsol bağlayıp Steam'den iki kişi sorunsuzca MK11 oynayabilir miyiz? USB kablo ile bağlamak mı daha iyi olur yoksa Bluetooth mu?
hatta kutunun üzerinde doubleshock yazıyor sana da boyle gelebılır gondermene felan gerek yok

Son düzenleme:
1 yıl falan kullandıktan sonra R2 tuşum bozuldu. Fakat 400TL gibi bir fiyata almıştım ayrıca titreşim özelliği de vardı fena sarıyordu hikayeli oyunlar falan. Alınır.
COD Battlefield tarzı kasman gereken oyunlarda falan götüreceğini sanmıyorum zaten ama eğlencesine Mortal Kombat UFC falan oynamak için yeterli olacağını düşünüyorum problem yaratmaz inşallah

Mortal Kombat snoopy kolu bile destekliyordu ama tuşlar karışık oluyordu A'nın yerinde X gibi Y nin yerinde b gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı