Abra A5 v16.4 alınır mı?

çıkan son nesil 10 değil mi iyi değil mi 9. nesil? 10. nesil ve 9. nesil in arasında o kadar fark var mı?
9. Nesil son derece başarısız, 10. Şekilde çözdüler bu sorunu.
Tabii alınır işlemci güçlü çünkü. Gönül rahatlığıyla al.
Ekran kartıda gelişmiş model alabilirsin.
Ekran kartı çok gelişmiş değil aslında.
Hocam popüler kültüre kapılıp monster almayın. Bilgisayar toplama şansınız varsa 6k bütçeye monitör dahil çok sağlam sistem dizilir.

Ekran kartı güçsüz, neden Monster bakıyorsunuz ki?

Şu anda HP Pavilion modellerine baktımda işlemciler hep bir tık yetersiz. Ayrıca 1660 Ti yazsa da Max-Q olduğu için performansı düşük. ASUS TUF serisi ısınıyor hatta Ryzen 7 4800H 97 dereceleri görüyor. Bir tabii ASUS havalandırma deliklerini kasıtlı tıkadığı için sistem ısınıyor. MSI ise çok pahalı yani Monster güzel bir seçenek olarak kalıyor.

9. nesil son derece başarısız, 10. şekilde çözdüler bu sorunu.

Hocam popüler kültüre kapılıp Monster almayın. Bilgisayar toplama şansınız varsa 6K bütçeye monitör dahil çok sağlam sistem dizilir.

Ben Monster almadım. Ben sistemi üniversiteye giderken dizmeyi düşünüyorum. Merak etme zenginim. 😃Yıllar sonra fiyatlar yükselse bile sistem toplayabilirim. Şimdilik sadece EBA'ya yeterli olacak kadar i3 10110U, 4 GB RAM 240 GB SSD laptop aldım. Daha bir şey istemem bu dünyadan uzun bir süre. 🙂

9. nesil son derece başarısız, 10. şekilde çözdüler bu sorunu.

Hocam popüler kültüre kapılıp Monster almayın. Bilgisayar toplama şansınız varsa 6K bütçeye monitör dahil çok sağlam sistem dizilir.

Tabii arkadaş laptop istemiyorsa " masaüstü " istiyorsa performans olarak masaüstü daha iyi. Ama bilgisayarını taşımak istemeyen biri neden laptop konusunda yardım ister? Ya da neden masaüstü önerisi istemez? Burada arkadaşın ne istediğine bakmalı eğer taşıma derdi yok ise masaüstü alsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı