Abra A5 V16.4 vs Abra A5 V15.5

emircan7874

Femtopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği için bunlardan hangisi daha iyi olur. Derdim pek oyun değil. Almışken sağlamını alıp okul dönemi boyunca beni götürsün, işlerimi halletsin. Kod yazarken, çalıştırırken kasmasın vesaire. Bunlardan hangisini önerirsiniz veya başka önerdiğiniz mümkünse bunlardan pahalı olmayan bilgisayar varsa yazarsanız sevinirim. Ee tabii oyun pek oynamıyorum ama arada bir kafa dağıtmak için ortalama bir oyunda da oynarken sıkıntı çıkarmasın.

Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği için bunlardan hangisi daha iyi olur. Derdim pek oyun değil. Almışken sağlamını alıp okul dönemi boyunca beni götürsün, işlerimi halletsin. Kod yazarken, çalıştırırken kasmasın vesaire. Bunlardan hangisini önerirsiniz veya başka önerdiğiniz mümkünse bunlardan pahalı olmayan bilgisayar varsa yazarsanız sevinirim. Ee tabii oyun pek oynamıyorum ama arada bir kafa dağıtmak için ortalama bir oyunda da oynarken sıkıntı çıkarmasın.
V15.5 işinizi görecektir.

Bütceniz hangisine yetiyorsa onu alın ancak bilgisayar mühendisliği için kullanacaksanız bu kadar güçlü bir laptopa ihtiyacınız var mı? Benim tavsiyem daha hafif ve 16 GB RAM'li bir sistem almanız olacaktır. 8 GB RAM yazılım çalıştırırken bilgisayarı zorlayabilir.

Arkadaşlar bu laptopa da bakar mısınız? Bunun hafıza ile RAM yüksek ama ekran kartı düşük. Ekran kartı fazla etkiler mi acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntı111sı.PNG
    Ekran Alıntı111sı.PNG
    63,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alın333tısı.PNG
    Ekran Alın333tısı.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 61

Ryzen hakkında en ufak bir bilgim olmamasına rağmen internetten okuduğum yorumlar ışığında böyle bir şey buldum acaba bu Monster'lere göre nasıldır.( yukarıda 8 GB RAM zorlanır demişsiniz onun için 16 GB'lık laptoplar bakıyorum ama doğru düzgün bulamadım, 16 gblerin fiyatı bayağı fark ediyor.)

Ryzen hakkında en ufak bir bilgim olmamasına rağmen internetten okuduğum yorumlar ışığında böyle bir şey buldum acaba bu Monster'lere göre nasıldır.( yukarıda 8 GB RAM zorlanır demişsiniz onun için 16 GB'lık laptoplar bakıyorum ama doğru düzgün bulamadım, 16 gblerin fiyatı bayağı fark ediyor.)
Windows yüklü almak fiyatı çok arttırır. FreeDos daha iyi olur. Bu bilgisayarın fiyatı özelliklerine göre yüksek.

Bütçen bu seviyelerde ise mutlaka H serisi işlemci al. U serisi işlemcilerden kat kat daha güçlüler. Eski bir HP laptop varsa onun seri numarası ile 480 lira indirimle aşağıdaki laptopu alabilirsin:

Son düzenleme:
Bütçen bu seviyelerde ise mutlaka h serisi işlemci al. U serisi işlemcilerden kat kat daha güçlüler. Eski bir HP laptop varsa onun seri numarası ile 480 lira indirimle aşağıdaki laptopu alabilirsin:

Maalesef 7.6k yı bile zor topladım üzerine çıkmam zor.(Eski HP bilgisayarım yok)

Arkadaşlar buna da bakar mısınız? Fiyatı ucuz RAM'ı ve hafızası fazla hem de oyun oynanır. Daha mantıklı geldi sizce bu nasıl olur?(Neden hep Monster üzerinden gidiyorsun derseniz bu fiyata özellikleri yüksek sadece Monster bulabiliyorum)
Up

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı