Abra A5 V16.6.5 nasıl?

Canitim

Megapat
Daha fazla  
Merhaba maksimum 8000 lira bütçe ile 16 GB RAM'i olan, serin çalışan ve 120Hz ekranlı bir laptop arıyordum. Monster Abra A5 16.6.5 bu tanımlara uyuyor. Linki aşağıya bırakıyorum. Fakat aklıma takılan konu marka. Monster markayı kötüleyen yorumlar internette çok var. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Bu laptopu almalı miyim? Yoksa MSI, Acer gibi markalara mi bakmalıyım? Genellikle Black Desert Online, Tomb Raider gibi oyunlar oynuyorum.

Merhaba maksimum 8000 lira bütçe ile 16 GB RAM'i olan, serin çalışan ve 120Hz ekranlı bir laptop arıyordum. Monster Abra A5 16.6.5 bu tanımlara uyuyor. Linki aşağıya bırakıyorum. Fakat aklıma takılan konu marka. Monster markayı kötüleyen yorumlar internette çok var. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Bu laptopu almalı miyim? Yoksa MSI, Acer gibi markalara mi bakmalıyım? Genellikle Black Desert Online, Tomb Raider gibi oyunlar oynuyorum.

Ben Monster kullanıyorum bence güzel kötüleyenlerin %99'ı Monster kullanmıyor.

Adam 16 GB RAM demiş Monster'da RAM vb artırılabiliyor 8 GB var onda.
Ben kullanıyorum önermiyorum. Ama arkadaşın isteklerindeki tek seçeneği üstteki arkadaşın dediği gibi.

Hangi model.

Kötü. Alınmaz.

Monster kullanmıyorsan yorum yapma benim modelimle onun modeli arasındaki tek fark benimki 144 Hz sanki modeli kullanmış gibi boş yap anca.

Fiyat olarak bu daha iyi benim sözüm Monster'ı kötüleyenlere.

Monster kullanmıyorsan yorum yapma benim modelimle onun modeli arasındaki tek fark benimki 144 Hz sanki modeli kullanmış gibi boş yap anca.
Monster kullanıyorum ve Abra serisi. İğrenç bir şey. Kasası çok dayanıksız. Elinle bastırsan göçecek seviyede. Asla alınmaz. Sizin gibiler sadece marka var diye alıyor zaten onu. Araştırmadan almışsın birde boş yap anca diyorsun. Sana ''Monstır'' bilgisayarınla başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı