ibrahimsennn
Decapat
Bütçenize yetiyor ki?Keşke biraz yazdığım yazıyı okusaydın.
Keşke biraz yazdığım yazıyı okusaydın.
Sen de okumamışsın kendi sitelerinden diyor adam.Bütçenize yetiyor ki?
Bırak hocam bunlar hep böyle her şeye çöp derler rastgele bilgisayar önerip mesaj kasıp giderler bana sorarsan Monster al ama karar senin.
Sen de okumamışsın kendi sitelerinden diyor adam.
@Kokona Shiki kızgın atmandaki amaç yedirememen mi?
İnsan aynı bütçenin daha aşağısına, daha kaliteli, diğerlerine göre daha iyi bir oyun deneyemi yaşatan bir notebook öneriyor, siz anca linçleme peşindesiniz. Öneriyi beğendiyseniz beğenin, beğenmediyseniz de SUSUN!!!Keşke biraz yazdığım yazıyı okusaydın.
Millete laf atacağınıza o zaman siz öneri yapın.Bırak hocam bunlar hep böyle her şeye çöp derler rastgele bilgisayar önerip mesaj kasıp giderler bana sorarsan Monster al ama karar senin.
Resmi sitesi ile Hepsiburada’nın ne farkı var? Öneri konusu açıp önerileri beğenmeyecekse açmasın konu o zaman.Sen de okumamışsın kendi sitelerinden diyor adam.
@YiğitYVZ kızgın atmandaki amaç yedirememen mi?
İnsan aynı bütçenin daha aşağısına, daha kaliteli, diğerlerine göre daha iyi bir oyun deneyemi yaşatan bir notebook öneriyor, siz anca linçleme peşindesiniz. Öneriyi beğendiyseniz beğenin, beğenmediyseniz de susun!
Sizin gibileri gerçekten alttan almaktan sıkıldım. Madem önerilere açık değildiniz, niye konu açtınız? Ayrıca arkadaşın önerdiği notebook oldukça iyi. Herkesi bir kalıba sokmayı kesin!
Monster dememdeki amaç müşteri hizmetleri falan iyi ama kötü çıkanlar da var kısaca kararı verecek riski alacak ürünü alacak kişidir
Adam ikisinden birini seçin yada Resmi sitesiyle satılan oyuncu laptopu varsa önerinizi bekliyorum demiş resmi yani siz mesaj kasmak için istenilenin dışında yorum yapıyorsunuz bir kelimeyi büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve siz burada kimseye bağıramazsınız terbiyenizi takının da öyle gelin.
Kendinizle çeliştiğinizin farkında mısınız acaba? Bizi bir genellemeye sokup ondan sonra da ahlak bekçiliği yapıyorsunuz. Bu nasıl bir mantık? Ayrıca ben de bir insanım ve sinirlenirim. Buna siz karar veremezsiniz. İnsanları genellemeye sokup bana bağıramazsınız deme hakkınız YOK!Bırak hocam bunlar hep böyle her şeye çöp derler rastgele bilgisayar önerip mesaj kasıp giderler bana sorarsan Monster al ama karar senin.
Millete laf atacağınıza o zaman siz öneri yapın.
Resmi sitesi ile Hepsiburada'nın ne farkı var? Öneri konusu açıp önerileri beğenmeyecekse açmasın konu o zaman.
Monster alıp 1-2 hafta sonra burada konu açıp yardım istemesin.