Abra A5 v16.6 için 165 Hz monitör uyumlu mudur?

V16.6.5 kullanıyorum benimki uyumlu değil. 165Hz monitörü HDMI ile 120Hz kullanabiliyorum. Mini DisplayPort'la bağlarsan 165Hz alırsın. HDMI muallak.

Ben şimdi iyice araştırdım HDMI kablosunu 2.0 alırsan daha yüksek Hz alabiliyormuşsun ama bunun olması için de bilgisayarında 2.0 veya üstü HDMI portu olması gerekiyor dostum.

V16.6.5 kullanıyorum benimki uyumlu değil. 165Hz monitörü HDMI ile 120Hz kullanabiliyorum. Mini DisplayPort'la bağlarsan 165Hz alırsın. HDMI muallak.

Senin monitör hangisi bu arada? Ben ViewSonic 27 inch 165 Hz modelini almayı düşünüyorum içinden direkt display kablosu da çıkıyormuş.

Ben şimdi iyice araştırdım HDMI kablosunu 2.0 alırsan daha yüksek Hz alabiliyormuşsun ama bunun olması için de bilgisayarında 2.0 veya üstü HDMI portu olması gerekiyor dostum.

Senin monitör hangisi bu arada? Ben ViewSonic 27 inch 165 Hz modelini almayı düşünüyorum içinden direkt display kablosu da çıkıyormuş.
Benim monitörüm Acer Nitro RG241YP. İçinden hem DP kablosu hem HDMI kablosu çıkıyor. HDMI 2.0 benim kablo da.

Arkadaşlar herkese merhaba. Benim sizlere sorum şu olacaktı: Ben şu an Abra A5 v16.6 15.6 modelinde Monster markalı bir bilgisayar kullanıyorum ve ekran oldukça küçük gelmeye başladı bana. Bilgisayarın kendi ekranı 120Hz. Yeni bir monitör alıp bağlamak istiyorum fakat bazı arkadaşlarım HDMI ile maksimum 144Hz alabileceğimi söylediler. Benim kafamdaki monitör ViewSonic 165 Hz olanı. 165Hz almak istiyorum ne yapmam gerekiyor?

Hocam merhaba aynı laptop var bende de aynı sorundan müzdaribiz sorunu nasıl çözdünüz acaba? mini DP to HDMI mi, aldınız aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba aynı laptop var bende de aynı sorundan müzdaribiz sorunu nasıl çözdünüz acaba mini DP to HDMI mı aldınız aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

Hocam merhaba aldığım ürün hiç etkili bir şekilde çalışmadı saçma sapan kopmalar vs yaşıyordum size önerim tek bir kaynaktan veriyi almanız. Mini DP dönüştürüceler maalesef tam verim sağlayamıyor. HDMI kablosu kaliteli olan bir yerden HDMI ile direkt bağlantı sağlayarak kullanıyorum şu an ve verimliliği çok yüksek size de onu öneriririm.

bir kaç gündür araştırıyorum hdmi ile en fazla 120 alabiliyoruz diye duydum siz eğer 120’in üstüne çıktıysanız aldığınız hdmi kablosunun linkini paylaşabilir misiniz rica etsem 180 hz monitör aldım 120 hz olarak kullanıyorum mecbur

Birkaç gündür araştırıyorum HDMI ile en fazla 120 alabiliyoruz diye duydum siz eğer 120'in üstüne çıktıysanız aldığınız HDMI kablosunun linkini paylaşabilir misiniz rica etsem 180 Hz monitör aldım 120 Hz olarak kullanıyorum mecbur.

Hocam ben başlıkta belirttiğim monitörümü satıp Lenovo Legion 240 Hz olanına geçtim ve şu an HDMI kablosu ile 240 Hz alabiliyorum fakat HDMI kablom eski olduğu için nereden nasıl aldığımı hatırlamıyorum fakat isterseniz fotoğrafını paylaşabilirim sizinle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı