Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hâlâ aynı. Bu sefer ekran kartı ile alakalı bir durum yok, direk klavye sürücüsü.
Klavye ile doğrudan bağlantılı bir araç/yazılım kaldı mı laptopta?
Monster araçlarından biri de olabilir, başka bir yazılım da olabilir.
Eğer kaldıysa bunları kaldırmaya çalışın tamamen.
Kaldırmanıza rağmen yine "kbdclass.sys" ile alakalı mavi ekran alırsanız aşağıdaki çözümü deneyebilirsiniz. Ama mutlaka kayıt defterinizin yedeğini alın. Genelde bu yöntemle bu mavi ekran hatası çözülüyor ancak bazı modeller için garantisi yok.
Aynı konu içerisindeki 2 mesajı paylaşıyorum, bunları tek bir mesajmış gibi düşünüp takip edebilirsiniz çözümü. Veya konuyu baştan okuyup ne olup ne bittiği hakkında detaylı fikir sahibi olabilirsiniz.
Şu ana kadar iki kere oldu ikisi de LoL oynarken oldu. Bilgisayarı 2 ay önce aldım. Sürücüleri aldıktan hemen sonra kurdum/güncelleştirdim. dmp dosya linki : dmp.rar Monster Abra V17.1, Windows 11 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1) An attempt was made to access a pageable (or completely...
Şu ana kadar iki kere oldu ikisi de LoL oynarken oldu. Bilgisayarı 2 ay önce aldım. Sürücüleri aldıktan hemen sonra kurdum/güncelleştirdim. dmp dosya linki : dmp.rar Monster Abra V17.1, Windows 11 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1) An attempt was made to access a pageable (or completely...
www.technopat.net
Bu arada ekran kartı sürücülerine yeni güncellemeler geldi.
Açıkçası dökümü incelerken direkt olarak bazı Monster cihazların kronik problemi olan ve forumda da oldukça meşhur olmuş, üzerine onlarca konu açılan klasik kbdclass.sys hatası diye düşünmüştüm. Öyle görünüyor, ancak akışı incelerken araya Nvidia ekran kartı sürücüsünün de kaynadığını gördüm.
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>
www.nvidia.com
Sürücüleri güncelledikten sonra da hata alırsanız aşağıdaki konulara bir bakın. Mesela Monster Control Center ve Monster ile alakalı programların tamamen silinmesi vb. önerilmiş.
3 ay falan önce aldığım Monster Abra A5 v17.2 kbdclass.sys mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum buradaki çözüm yollarını da denedim fakat çözemedim servise yolladım gene çözemediler yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
hata.rar DMP dosyası olarak sadece bu vardı. Minidump klasörü bende yok bu sorunla ilgili yardımcı olabilecek var mı? Son zamanlarda çok sık olmaya başladı. sistem özellikleri bu şekilde: İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 11 Home Single Language Sürüm 10.0.22621 Derleme 22621 Diğer...
Geri döndüğün için teşekür ederim sürücüleri güncelledim monster araçlarını sildim uzun süre hata almadım. Bugün oyun oynarken tekrar aldım $RNAH3S8.dmp
Hâlâ aynı. Bu sefer ekran kartı ile alakalı bir durum yok, direk klavye sürücüsü.
Klavye ile doğrudan bağlantılı bir araç/yazılım kaldı mı laptopta?
Monster araçlarından biri de olabilir, başka bir yazılım da olabilir.
Eğer kaldıysa bunları kaldırmaya çalışın tamamen.
Kaldırmanıza rağmen yine "kbdclass.sys" ile alakalı mavi ekran alırsanız aşağıdaki çözümü deneyebilirsiniz. Ama mutlaka kayıt defterinizin yedeğini alın. Genelde bu yöntemle bu mavi ekran hatası çözülüyor ancak bazı modeller için garantisi yok.
Aynı konu içerisindeki 2 mesajı paylaşıyorum, bunları tek bir mesajmış gibi düşünüp takip edebilirsiniz çözümü. Veya konuyu baştan okuyup ne olup ne bittiği hakkında detaylı fikir sahibi olabilirsiniz.
www.technopat.net
Bu arada ekran kartı sürücülerine yeni güncellemeler geldi.