Kali Linux'ta monitör modda Wi-Fi bağlanmıyor

JediDennis

Femtopat
Daha fazla  
Kali'de monitör moda geçince.
CMD üzerinen Wi-Fi taramasını yapıyorum seçtiğim ağı taramaya çalışıyorum.
"Airodump-ng" komutuyla tarama başlıyor ama herhangi bir veri çıkmıyor karşıma.
20 dk bekledim ama yine de olmadı.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Çok yüzeysel anlattığın için sorun nerede bulmak mümkün değil. Monitör moda geçerken mi sorun yaşadın, airodump-ng komutunun nasıl kullanıldığını biliyor musun? Ayrıca CMD ne alaka anlamadım. Sanırım terminali kast ediyorsun. Sen en iyisi "airgeddon" isimli toolu kullan. O her şeyi otomatik olarak yapıyor. Senin sadece seçim yapman gerekiyor.

airodump-ng --channel 1 --bssid 11:11:11:11:11:11 wlan0 bunu yazıyorum yani seçtiğim ağı taramaya çalışıyorum ama herhangi bir veri çıkmıyor karşıma ve evet cmd derken terminali kastettim o an aklıma gelmedi

Dosya Ekleri

• resim_2025-09-25_143737383.png
    resim_2025-09-25_143737383.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 6
@JediDennis Yazdığın komut yanlış. Monitör moda geçen wlan0 arayüzünün adı "wlan0mon" olur. Hem herkesde wlan0 olacak diye bir şey de yok. Komutları ezbere bir şekilde kopyala yapıştır yaparsan olmaz. Channel 1 de değişkenlik gösterebilir. Dediğim gibi airgeddon kullan en iyisi. Kali'nin reposunda mevcut zaten.

Bash:
sudo apt install airgeddon

biliyorum nerde görsem wlan0mon oluyor ama bende wlan0 oluyor bende anlamadım
ama monitor mod çalışıyor yani geçmeseydi onuda kullanamazdım iwconfig komutuyla kopntrol ettim monitör mod aktif gözüküyor

@JediDennis Dediğim gibi airgeddon toolunu kullan ve bunların hiçbiriyle uğraşma. Artık kimse manuel olarak yazmıyor bunları zaten. Airgeddon ile ister handshake yakalarsın, ister şifre kırarsın, istersen de evil twin bile yapabilirsin. Her şeyi otomatize bir şekilde yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı