Eğer laptopunun hdmi girişi 2.0 veya daha üstü sürüme sahipse dediğin monitörde 180 hz alabilirsinMerhaba herkese, Abra A5 v16.6 laptopa AOC 24G4X (180Hz) monitoru bağlarsak 120Hz mi yoksa 180Hz mi alırım? Ya da almam için nelere ihtiyacım var?
Veya dp to mini dp dönüştürücü ile 180 hz alırsınMerhaba herkese, Abra A5 v16.6 laptopa AOC 24G4X (180Hz) monitoru bağlarsak 120Hz mi yoksa 180Hz mi alırım? Ya da almam için nelere ihtiyacım var?
Hocam merhaba, aynı durumdayım seninle Abra A5 v16.6.6 var bende de yarın AOC 24G4X monitörünü sipariş vereceğim internette araştırırken sana denk geldim. 180 Hz oldu mu? Herhangi bir sorunla karşılaştın mı? Eğer görürsen ve yanıtlarsan çok sevinirim gerçekten ona göre sipariş vereceğim, senden gelecek yanıt çok önemli benim için.
Hocam ben bilgisayarcıya gittim oradan aldım. Siz trendyol vb. Yerlere mini display port yazarsanız yorumları iyi olan birini alınız. Hdmi buna bağlıyacaksınızhocam merhaba tekrar monitör bugün geldi laptopta display portu yokmuş benim haberim bile yoktubir sürü hdmi kablosu ile denedim 120’yi geçmiyor siz büyük ihtimalle hallettiniz 180 hz alıyorsunuz port aldım demişsiniz size zahmet aldığınızın linkini atabilir misiniz direkt ben de aynısını alayım çünkü çok kablo denedim tüm hevesim kursağımda kaldı direkt aynısını alayım da benimki de olsun artık
bu arada bir tarafı display bir tarafı hdmi olan bir kablo denedim monitörü görmedi bile belki de kabloda sıkıntı vardı tam bilmiyorum siz displayport aldım derken neyi kastettiniz çünkü monitörün kutusunun içinden display kablosu çıktı fakat laptopta display girişi yok
@Emreeeew
180 Hz oldu değil mi hocam kusura bakma bu arada çok darlamış gibi oluyorum ama beni bir tek siz anlarsınız.
Hocam bana sövmeyin lütfen son sorumbir tarafı minidisplay portu olacak yani laptopa girecek diğer tarafı yani monitöre giren taraf HDMI mi olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.