Abra A5 V16.7 alınır mı?

Bütçe
15000
İyide hocam gece gece guldurdun biz kullaniyoruz keriz miyiz yani 😆😆

Yok hocam estagfirullah. Şükür elimizde varda iyiye iyi derim kötüye kötü. Benim açımdan hiçbir sıkıntısı şu an için yok ara sıra alakasız olay olmadığı sürece. Bende makara bol. İzahi olmayınca hemen oradan abime 1.5 kıymalı diye söylüyorum yazıyorum. Hayırlı ramazanlar.😌☺️🕌

Yok hocam estagfirullah. Şükür elimizde varda iyiye iyi derim kötüye kötü. Benim açımdan hiçbir sıkıntısı şu an için yok ara sıra alakasız olay olmadığı sürece. Bende makara bol. İzahi olmayınca hemen oradan abime 1.5 kıymalı diye söylüyorum yazıyorum. Hayırlı ramazanlar.😌☺️🕌

Eyvallah :)

Bir de monsterdakiler diyorum bu kadar sorunlu malları nasıl satıyorsunuz ticaret bakanlıgından geçiyormus bu nasıl iş ben anlamadım bakanlık hiç incelemiyor Clevo Tayvan tongfang Hong Kong fokus mus yemisim Ford'unu fokusunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı