Abra A5 v16.7 laptopta mavi ekran hatası

Kaspersky yazılımını şimdilik kaldırın. Sistemde Monster'ın programları yüklü mü, Control Center gibi? Monster bilgisayarlardaki mavi ekranların en büyük sebebi genelde Monster'ın kendi yazılımları oluyor :). Ayrıca aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz, siz de kbdclass.sys dosyasında hata almışsınız. Konu benim bilgimi aştığı için direkt tavsiye vermek istemedim (kayıt defterinde önerdikleri işlemler gibi).
Ek olarak bu rehberdeki adımları uygulamanızı tavsiye ederim.

Kaspersky yazılımını şimdilik kaldırın. Sistemde Monster'ın programları yüklü mü, Control Center gibi? Monster bilgisayarlardaki mavi ekranların en büyük sebebi genelde Monster'ın kendi yazılımları oluyor :). Ayrıca aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz, siz de kbdclass.sys dosyasında hata almışsınız. Konu benim bilgimi aştığı için direkt tavsiye vermek istemedim (kayıt defterinde önerdikleri işlemler gibi).
Ek olarak bu rehberdeki adımları uygulamanızı tavsiye ederim.
evet benim de aklıme kaspersky geldi ilk başta. Çünkü onu yükledikten sonra arttı hemen kaldırdım.Evet kendi uygulamaları da yüklü control center falan. ama onu silersem klavye ayarlarını nasıl yapıcam. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı