Abra A5 v16.7 vs Excalibur GTX 1650 Ti

Bütçe
17000

CoderLo99

Kilopat
Daha fazla  
Görseldeki ikinci el, iki model arasında kaldım. Fiyatlar aynı sayılır. Performansa önem veririm ama oyun oynayan biri değilim. Ağırlıklı olarak internette dolaşmak vb. işler için kullanacağım yani ama performans önemli dediğim gibi. Uzun zamandır teknolojik işlerle ilgilenmemi gerektiren bir konu yok, ilgisi olan arkadaşlar hangisi daha mantıklı bir tercih yardımcı olabilirse sevinirim. Hemen hemen aynı sayılır sanırım zaten. Monster Abra A5 v16.7, Excalibur'un modeli belirtilmemiş ikisinin de özellikleri fotoğraflarda mevcut, ikisi de 144 Hz ekrana sahip.

Screenshot_2025-07-18-17-25-00-271_com.sahibinden-edit.jpg

Screenshot_2025-07-18-17-25-13-691_com.sahibinden-edit.jpg

Görseldeki ikinci el, iki model arasında kaldım. Fiyatlar aynı sayılır. Performansa önem veririm ama oyun oynayan biri değilim. Ağırlıklı olarak internette dolaşmak vb. işler için kullanacağım yani ama performans önemli dediğim gibi. Uzun zamandır teknolojik işlerle ilgilenmemi gerektiren bir konu yok, ilgisi olan arkadaşlar hangisi daha mantıklı bir tercih yardımcı olabilirse sevinirim. Hemen hemen aynı sayılır sanırım zaten. Monster Abra A5 v16.7, Excalibur'un modeli belirtilmemiş ikisinin de özellikleri fotoğraflarda mevcut, ikisi de 144 Hz ekrana sahip.

Eki Görüntüle 2537710

Eki Görüntüle 2537711
Hocam alttaki deler üsttekini. Ama size cevap veren hocam gibi kuvvetli işlemcili dahili grafik birimli bir bilgisayar alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyun oynamıyorsanız Monster gibi çöpleri bırakıp ekran kartsız laptoplara bakın. İnternette dolaşmak için daha mantıklı ve ucuz laptoplar var.

Model önerisinde bulunabilir misiniz hocam? Link vs de olabilir. Ağırlıklı olarak internette kullanmak için alıyorum fakat yılda bir FM, Valorant gibi oyunlara girerim o yüzden bu modellere yönelmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model önerisinde bulunabilir misiniz hocam? Link vs de olabilir. Ağırlıklı olarak internette kullanmak için alıyorum fakat yılda bir FM, Valorant gibi oyunlara girerim o yüzden bu modellere yönelmiştim.

Bütçeniz ne kadar bilmem ama uzun batarya süresi için en azından gaming laptop önermem. Şu tip bir şey bakabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...165-p-HBCV000094JTU7?magaza=BOZDAN Teknoloji&

Yeni konu açıp biraz daha ofis tipine yönelin. Ben de boş boş Monster aldım, ısınmaktan oyun falan oynanmıyor zaten ofis laptopuna döndü.

Bütçeniz ne kadar bilmem ama uzun batarya süresi için en azından Gaming laptop önermem. Şu tip bir şey bakabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim3-intelcore-i5-13420h-16-gb-512gb-ssd-freedos-15-3-wuxga-bilgisayar-83k1004etr-165-p-HBCV000094JTU7?magaza=BOZDAN Teknoloji&

Yeni konu açıp biraz daha ofis tipine yönelin. Ben de boş boş Monster aldım, ısınmaktan oyun falan oynanmıyor zaten ofis laptopuna döndü.

Bu tercih daha mı mantıklı olur hocam peki? Monster, Casper yerine ASUS şekli.

Screenshot_2025-07-18-21-12-10-056_com.sahibinden.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı