Kasa modeli yazmaz. Arka kapakta 2 çizgi varsa ve klavyedeki harfler tuşun sol üstünde ise clevodur. Arkada çizgi yok ve klavye normalse tongfangtır. Monster'ın en iyisi MSI kasadır ama oda 20k ve Tulpar T7 v25.1. Abra için en iyisi tongfang tır ve V18 serisi ile A7 V11 serisidir.
Birde arkadaşlar ben 13 14 binlik laptop değerlendirmelerinide okudum msi asus vs hepsinde ısınma problemi var diyen çok acaba diyorum intel ve nvidia nın üretim bandından çıkan cpu ve gpu nun silikon kalitesiyle ilgili olabilir mi bazı kişiler yaşıyor çünkü ne diyorsunuz ?
Bazen dh ikinci el de uyguna çok güzel sıfır laptoplar da denk geliyor lakin benim şansıma piyasa ölüydü ve birçok değerlendirme ve diğer aynı GPU CPU moldelli araştırma sonucu MSI ASUS Dell vs bunu tercih ettim gelsin bakalım göreceğiz test edeceğiz beğenmezsek iade hakkımı kullanırım
Bir de arkadaşlar ben 13 14 binlik laptop değerlendirmelerini de okudum MSI ASUS vs hepsinde ısınma problemi var diyen çok acaba diyorum Intel ve NVIDIA'nın üretim bandından çıkan CPU ve GPU'nun silikon kalitesiyle ilgili olabilir mi bazı kişiler yaşıyor çünkü ne diyorsunuz?
13-14K'lık MSI'lar kesin GF serisidir o seri çöp zaten. ASUS ise %FX506'dır. Oda ısınması normal. Sizin 2021 Nitro, FX516 TUF, Abra A5 V18, A7 V11, Pavilion 2021 ve Lenovo IP Gaming 3'lere bakmanız lazım.
Bu arada forumdaki o konuyu okudum bu laptopla ilgili fps sorununu arkadaßın biri hp laptop aynı özellikte sıkıntısız yazmış 8 gb ram de monsterın 8 gb ram i tek kanal hp yi bende araştırdım hp 4x2 dual channel
13-14K'lık MSI'lar kesin GF serisidir o seri çöp zaten. ASUS ise %FX506'dır. Oda ısınması normal. Sizin 2021 Nitro, FX516 TUF, Abra A5 V18, A7 V11, Pavilion 2021 ve Lenovo IP Gaming 3'lere bakmanız lazım.