- Makaleler
- 15
14 gün içinde sorun olacağı ne malum?Ne konu açıcam 14 gün iade hakkım var paramı geri alırım sonra öneri isterim hem bunu denemiş oluyorum
14 gün içinde sorun olacağı ne malum?Ne konu açıcam 14 gün iade hakkım var paramı geri alırım sonra öneri isterim hem bunu denemiş oluyorum
Rdr 2 oynuyacağım o oyunda belli olur14 gün içinde sorun olacağı ne malum?
Kasa modeli nerede yazıyor bir de Monster'ın en iyi kasası hangisi 14 gün sonra para iadesi yerine elime para geçerse onu alırım
Bir de arkadaşlar ben 13 14 binlik laptop değerlendirmelerini de okudum MSI ASUS vs hepsinde ısınma problemi var diyen çok acaba diyorum Intel ve NVIDIA'nın üretim bandından çıkan CPU ve GPU'nun silikon kalitesiyle ilgili olabilir mi bazı kişiler yaşıyor çünkü ne diyorsunuz?
Hocam 6 bin tl fark var aralarında13-14K'lık MSI'lar kesin GF serisidir o seri çöp zaten. ASUS ise %FX506'dır. Oda ısınması normal. Sizin 2021 Nitro, FX516 TUF, Abra A5 V18, A7 V11, Pavilion 2021 ve Lenovo IP Gaming 3'lere bakmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.