A5 17.2.3 laptopum var aynı sorunla boğuşmaktan gına geldi artık. Okumadığım veri kalmadı. Güç tasarruf moduna aldığınız da GPU frekansı 1222mhz ve 20-25wat güc tüketimi %99 kullanımda çalışıyor ve yine olması gerekenden düşük fps alıyorsunuz. Performans modun da GPU 1800-1900mhz 50-60wat %50GPU kullanımı olarak çalışıyor ve yine düşük fps alıyorsunuz. Sonra şöyle bir şey yaptım ThrottleStop ile "Disable and Lock Turbo Power Limits" tikini işaretledim ve oyuna girdim. Genellikle The Division 2 oynuyorum bunu yapmadan önce 40-50 fps üzerine asla çıkamıyordum bundan sonra 80-100 fps Ultra High ayarlarda çalışmaya başladı. Fakat sıcaklık korkunç derecelere çıkıp CPU 90-95 yeri geldiğin de 100 dereceyi GPU 85-90 arasını gördü. Bunları yaparken control center dan "Eğlence Mod" aktifti. Cihaz 100 dereceyi gördüğü an "Güc Tasarruf Mod" aktifleştirdim ve aniden 65-70 arası sıcaklıklara düşüp, FPS 60-70 arasına geldi. Laptoplardan hep uzak durmuşumdur ilk defa hayatımda laptop aldım onu da maalesef ki Monster tercih ettim. Kur bu kadar yüksek olmasa sinirden kapılarının önüne fırlatırdım bu aleti.