Aynen yemin ettim, sonuçta senin alacağın cihazin benim hayatima vs bir katkısı yok elimden geldiğincede yardım etmeye çalışıyorum, gidip alabilirsin tutan yok.
Olmadı, aksine 16.6 modelini uzun süredir sıkıntısız şekilde kullanabiliyorum. Fakat malzeme kalitesinin düşük olduğunu bakım zamanı geçtiğinde sobaya döndüğü gerçeğini veya ben sorun yaşamamış olsam bile sorun yaşayanların fazla olduğunu değiştirmiyor. Ucuz olsa bir şey demem fakat alternatiflerinden çok daha pahalı fiyata daha kötü kalite sunuyor.
Olmadı, aksine 16.6 modelini uzun süredir sıkıntısız şekilde kullanabiliyorum. Fakat malzeme kalitesinin düşük olduğunu bakım zamanı geçtiğinde sobaya döndüğü gerçeğini veya ben sorun yaşamamış olsam bile sorun yaşayanların fazla olduğunu değiştirmiyor. Ucuz olsa bir şey demem fakat alternatiflerinden çok daha pahalı fiyata daha kötü kalite sunuyor.
Evet ancak baktığımda çevremde sadece monster teknik servisi var. Diğer servisler için farklı illere gitmem gerekiyor. Her sene götürüp 2 kere bakımını falan yaptırırsam iyi olur gibi. Öneriniz var mıdır 20k bütçeye?
En ucuz Asus TUF A15 FA507RE-HN034 Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF A15 FA507RE-HN034 Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Evet ancak baktığımda çevremde sadece Monster teknik servisi var. Diğer servisler için farklı illere gitmem gerekiyor. Her sene götürüp 2 kere bakımını falan yaptırırsam iyi olur gibi. Öneriniz var mıdır 20k bütçeye?