Abra A5 V17.2 düşük performans

Dediğiniz gibi RAM 8 sorun o olabilir evet, bilgisayarda bir problem yok ama gücü alamıyor sanki, en kısa zamanda 8GB ram eklemesi yapacağım.

Takıyorum hocam, termal değerler derken?
Rami garantiden al dışarıya göre 50-100₺ fazla ödersin ama kafan ağrımaz 👍
 
Şu ana kadar hiçbir oyunda hiçbir uygulamada 73-74 derece üstünü görmedim, sıcaklık ve harici her şey çok iyi bilgisayarda, sadece bu performans düşüklüğü kötü, 8 GB 3200Mhz CL22 ram sipariş ettim, perşembe günü gelir herhalde, bilgisayara monte edeceğim, muhtemelen sorunum çözülecek gibi, internette daha önce sorunu yaşayıp bazı oyunlarda FPS'ini 2 katına çıkartan bile olmuş ram takviyesi ile.
Hocam oyunlarda harici ekran kartı kullandığınıza emin misiniz
 
Selamlar aynı bilgisayardan bende de var 8gb ramli modeli söylediğin fps değerleri normal değil ben forza horizon 4 te bile görebildiğin bütün ayarları ultraya alıp ortalama 60 fps civarlarında oynuyorum. Senin söylediğin değerler max ayarlarda olsa normal diyeceğim de düşük ayarlarda o fps leri alman hiç normal değil sürücülerini kontrol etmeni öneririm sorun çözülmezse monster destek hattıyla iletişime geçmeni öneririm ram bazı oyunlarda yetersiz kalabilir fakat bahsettiğin kadar etkisi yok
 

Geri
Yukarı