Abra A5 V17.2 için yükte 90 derece iyi midir?

Sleim

Picopat
Daha fazla  
Oyundaki tüm grafik değerleri maksimumda ama 90 derece ısınma fazla anormal değil mi? Kasada herhangi bir ısınma fark etmiyorum. Fanı helikopter gibi çalışıyor. Çıkan hava sıcak ama bayağı. Hayatımda ilk defa MSI Afterburner kullanıp değerlere bakıyorum. Yeniyim bu tür konularda.

1651604085793.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop olduğu için normaldir diye düşünüyorum. Gerçekten düzgün soğutmalı ve bilgisayarı soğuk tutan bir oyun laptopu hiç görmedim ben. Oyun laptopu kullandığınız için pek anormal bulmadım açıkçası. Bana göre normal bu değerler.

Yükte 50-60 derecelerde olan legion 5 prolar var ama tabiki monster bu kaliteyi yakalayamaz en son macun ne zaman değişti?
edit: ilk defa laptop monsterlara bakarken çok 90 derecelerle karşılaştım herkes laptop bu olur okadar diyor, legion 5 proların reviewlerine bakın, termaller yükde 50-60 derece oluyor
edit-2 bunlar klavyeye yansıyan değerler msi afterburnerda genelde 75-85 arası oluyor 90 üstü çokda iyi sıcaklık değil.

@enhayemu abartmayalim MSI, Asus ROG, Lenovo Legion 5 Pro, HP Omen hangi gune?

@Sleim senin soruna gelirsek 11400H için az degil ortalamanın ustu bir deger ama kötü de degil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı