Monster Abra A5 V17.2 laptopu kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var: Jak girişine mikrofon ve kulaklığı takınca mikrofon çalışmıyor ama kulaklıktan ses geliyor. Kulaklığı jaktan çıkarınca mikrofon çalışıyor. Aynı anda takınca nedense mikrofon çalışmıyor. Kulaklığım SteelSeries Artics3 2019 Edition
Bilgisayarda bir mikrofon bir de kulaklık girişi var ya, kulaklığımdaki mikrofon kablosunu sadece mikrofon girişine taktığımda çalışıyor ama mikrofon kablosunu mikrofon girişine, kulaklık kablosunu da kulaklık girişine taktığımda nedense mikrofon çalışmıyor. Kulaklık çalışmaya devam ediyor.
Bilgisayarda bir mikrofon bir de kulaklık girişi var ya, kulaklığımda dakii mikrofon kablosunu sadece mikrofon girişine taktıpımda çalışıyor ama mikrofon kablosunu mikrofon girişine, kulaklık kablosunuda kulaklık girişine taktığımda nedense mikrofon çalışmıyor. Kulaklık çalışmaya devam ediyor.
Monster Abra A5 V17.2 laptopu kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var: Jak girişine mikrofon ve kulaklığı takınca mikrofon çalışmıyor ama kulaklıktan ses geliyor. Kulaklığı jaktan çıkarınca mikrofon çalışıyor. Aynı anda takınca nedense mikrofon çalışmıyor. Kulaklığım SteelSeries Artics3 2019 Edition
Aynı sorunu aynen ben de yaşıyorum tam konu açacaktım umarım çözüm bulunur lütfen yardımcı olun. SteelSeries Artics 3 kullanıyorum Monster Abra cihazıma mikrofon jakını takıyorum çalışıyor fakat kulaklık jakını yanına taktığım zaman mikrofon çalışmayı durduruyor.