Abra A5 v17.2 laptopta minidump dosyaları oluşmuyor

Mr Grey

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 gb ddr4
SSD veya HDD modeli
samsung un 512 gb lık m2 ssd si
Ekran kartı
laptop gpu rtx 3050 ti
Anakart
monster abra a5 v17.2
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H
Başlıkta söylediğim gibi; CS:GO, Valorant gibi first person shooter oyunları oynarken mavi ekran yiyorum. PC tekrar açıldığında minidump dosyasını bulamıyorum C diskinde. Windows'a giriyorum minidump yok. Bu yüzden Technopat sitesine de atamıyorum minidump dosyalarımı ki bu soruna çözüm bulayım. Artık mavi ekran yemekten bıktım. İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama faydasız. Rica ediyorum yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta söylediğim gibi; CS:GO, Valorant gibi first person shooter oyunları oynarken mavi ekran yiyorum. PC tekrar açıldığında minidump dosyasını bulamıyorum C diskinde. Windows'a giriyorum minidump yok. Bu yüzden Technopat sitesine de atamıyorum minidump dosyalarımı ki bu soruna çözüm bulayım. Artık mavi ekran yemekten bıktım. İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama faydasız. Rica ediyorum yardımcı olun.

Win+r yapıp şu kodu dene "C:\Windows\Minidump"

Alttaki yorumda bulunan ayara bakar mısınız ?

Win+r yapıp şu kodu dene "C:\Windows\Minidump"

Maalesef yine bulamadı.

Alttaki yorumda bulunan ayara bakar mısınız?

Kanka baktım adamın yazdığına da ayarlardan açık CCleaner gibi uygulamada yok sadece oyunlar Steam Discord Gamepower'ın ve Logitech'in yazılmı var yine de dosya bulunmuyor diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-13 141523.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-13 141523.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Maalesef yine bulamadı.

Kanka baktım adamın yazdığına da ayarlardan açık CCleaner gibi uygulamada yok sadece oyunlar Steam Discord Gamepower'ın ve Logitech'in yazılmı var yine de dosya bulunmuyor diyor.
win 10 mu 11 mi

Maalesef yine bulamadı.

Eğer Windows 11 SE buradaki yazıyı oku ve dump dosyasını bu şekilde bul.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı