3000 TL mouse önerisi

Bütçe
3000

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu fiyata bir mouse arıyorum geçen hafta Scyrox V6 almıştım kusurlu geldi iadeye yolladım kabul edilirse yeni mouse alacağım. Bütçe 3K bu paraya ne alınabilir bazı kaynaklarda dongleli mouselerin interneti yavaşlattığını gördüm bu bilgi doğru mu? USB+8KHz donglesi olan mouse var mı bu fiyata?

Merhaba, bu fiyata bir mouse arıyorum geçen hafta Scyrox V6 almıştım kusurlu geldi iadeye yolladım kabul edilirse yeni mouse alacağım. Bütçe 3K bu paraya ne alınabilir bazı kaynaklarda dongleli mouselerin interneti yavaşlattığını gördüm bu bilgi doğru mu? USB+8KHz donglesi olan mouse var mı bu fiyata?

RAWM SH01 Pro alın geçin.

RAWM ES21 Pro Wireless Mouse bunlara bakabilirsin.

Tanto çok güzel duruyor görmemiştim. 52840 mı kullanıyor hocam? Sitelerinde de yazıyorsa bulamadım da.

Tanto gibi olup daha iyi bataryaya sahip olan bir mouse var mı?

Leviathan V4 var.

Shape olarak aynı değil gibiler ama oda iyiymiş.

1764775912118.png

1764775935299.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı