muhammedekilinc Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 297 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 Merhaba Valorant oynarken mavi ekran hatası aldım minidump klasörü oluşmadı ancak dumpstack dosyası geldi masaüstüne onu da siteye yükleyemiyorum hata veriyor. Bilgisayarım Monster Abra A5 v17.2 Dosya Ekleri resim_2022-03-01_210343.png 12,1 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba Valorant oynarken mavi ekran hatası aldım minidump klasörü oluşmadı ancak dumpstack dosyası geldi masaüstüne onu da siteye yükleyemiyorum hata veriyor. Bilgisayarım Monster Abra A5 v17.2
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.709 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 1 Mart 2022 #2 MEMORY.DMP adlı bir dosya var mı sistemde? DumpStack incelenebiliyor mu bilmiyorum, siz yine de MEMORY.DMP dosyası var mı diye kontrol edin. Artı 0 Eksi
MEMORY.DMP adlı bir dosya var mı sistemde? DumpStack incelenebiliyor mu bilmiyorum, siz yine de MEMORY.DMP dosyası var mı diye kontrol edin.
KS KS muhammedekilinc Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 297 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: MEMORY.DMP adlı bir dosya var mı sistemde? Dumpstack incelenebiliyor mu bilmiyorum, siz yine de MEMORY.DMP dosyası var mı diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... MEMORY.DMP dosyasını bulamadım çok yüksek ayarlarda açmıştım denemek amaçlı ondan kaynaklı olma ihtimalide var. KojiroHyuga04 dedi: MEMORY.DMP adlı bir dosya var mı sistemde? DumpStack incelenebiliyor mu bilmiyorum, siz yine de MEMORY.DMP dosyası var mı diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı aldım minidump oluşmuyor Dosya Ekleri resim_2022-03-03_230256.png 23,8 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 3 Mart 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: MEMORY.DMP adlı bir dosya var mı sistemde? Dumpstack incelenebiliyor mu bilmiyorum, siz yine de MEMORY.DMP dosyası var mı diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... MEMORY.DMP dosyasını bulamadım çok yüksek ayarlarda açmıştım denemek amaçlı ondan kaynaklı olma ihtimalide var. KojiroHyuga04 dedi: MEMORY.DMP adlı bir dosya var mı sistemde? DumpStack incelenebiliyor mu bilmiyorum, siz yine de MEMORY.DMP dosyası var mı diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı aldım minidump oluşmuyor