Abra A5 v17.2 SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası

İşletim sistemi
Windows 11

MrLonely

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
3050ti 75w
İşlemci
11400-H
Herkese selam. Monster Abra A5 v17.2 model bir laptopa sahibim. Cihazımda 6 aydır süren bir takım hatalar var. 3 kere teknik servise gönderdim ve aldığım hataların yazılımsal olduğunu söylediler, lakin bu süreç içerisinde bu ihtimali ortadan kaldırmak için 4 defa bilgisayarı diskleri biçimlendirerek temiz kurulum gerçekleştirdim. Ancak bir türlü sorunuma çözüm bulamadım. Bugün termal macun ve termal padleri değiştirdim ve bu iki hatayı almaya başladım: "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" ve "video dxg fatal error". "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ve "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" hatasını ise 6 aydır alıyorum. Çözüm bulamadım. Sizlerden yardım istiyorum. 6 aydır sürekli mavi ekran almaktan gerçekten yıpranmış vaziyetteyim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230704_144653.jpg
    IMG_20230704_144653.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230613_211219.jpg
    IMG_20230613_211219.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20230613_165058.jpg
    IMG_20230613_165058.jpg
    228,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun tekrar içini açıp ekran kartını kontrol edin daha önce çok kez macun yenilediysen bozduğunu sanmıyorum ama tabii ki de bozmuş da olabilirsin. Tekrar aç kapa yap bir dene bakalım kontrol sağla sonrasında tekrardan incele. Eğer çözemezsen garantiye verin veya tanıdık bir bilgisayarcıya da gösterebilirsin.

Laptopun tekrar içini açıp ekran kartını kontrol edin daha önce çok kez macun yenilediysen bozduğunu sanmıyorum ama tabii ki de bozmuş da olabilirsin. Tekrar aç kapa yap bir dene bakalım kontrol sağla sonrasında tekrardan incele. Eğer çözemezsen garantiye verin veya tanıdık bir bilgisayarcıya da gösterebilirsin.
Tekrardan içini açıp kontrol ettim ve birleştirdim. Daha sonra durduk yere görüntü vermemeye ve fanlardan çıt çıt sesler yapmaya başladı 6 aydır çektiğim çile yeter diyerekten çareyi laptop u ortadan ikiye ayırmakta buldum teşekkür ederim ilgilenen herkese bir daha monster alırsam ne olayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı