Abra A5 v17.3.1 alınır mı?

Çocuğun 12K tl'sini çöp mü etmek istiyorsun?
Hayır kardeşim :) Estağfrullaj. Öyle bir amacım yok. Ama çocuğun attığı bilgisayarın gayet güzel olduğu kanısındayım. O bilgisayarın kötü olduğunu düşünüyorsan gel fikir alışverişi yapalım. Ama bu gayet iyi yani neyse ben Fifa kaçıyorum by. İyi forumlar dilerim.🙂

Eğer monster bakıyorsan a7 11.4 atmıştım zaten. Ti değil diye bakmadıysan 95w. 75 watt bir 3050ti gücünde yani. Kasası da tongfang zaten. Sen niye beğenmedin? A5'e baktığından diyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayar almak istiyorum. Hangi bilgisayarı seçersem insanlar bilgisayarın gelip ağzına ediyorlar. Bu bilgisayarı da sorayım dedim. Isınma problemleri var diye duydum. Fiyat maksimum 12K olmak şartıyla, iyiyse bu bilgisayar onu da söyleyebilirsiniz. Aynı donanımsal özelliklere sahip daha iyi bir bilgisayar önerebilir misiniz? İyi günler...
Intel işlemci olması gerekiyor bu arada.

Tracer 7T-144 | Game Garaj bir kac yerde öneriliyordu tam olarak PC'den anlamam ama parcaları iyi gibi hocalar el atsın.

ne farkı var dostum benim dediğim bilgisayarla. Ne gibi avantajlar sağlıyor?
75w 3050ti var. 3050 95w aynı güçte. 15.6 değil 17.3, yani ekranı daha geniş. Senin attığın modelin kasa'sını bilmiyorum. Sorunlarla karşılaşabilirsin. Her monster alınmaz kısaca.
Tracer 7T-144 | Game Garaj bir kac yerde öneriliyordu tam olarak PC'den anlamam ama parcaları iyi gibi hocalar el atsın.
Fiyatına göre ssd ve ram kalitesi kötü olabilir. Artı sıcaklık laptop alırken kritik bir şey. Bu laptopun kasasını bilmiyorum. Asus, msi, veya lenovo gibi markaların bir artısı da yazılımları. Game Garaj'ın ne sunduğunu bilemiyorum.
Mesela monster'da uv veya oc yapabiliyorsun. Bu güzel bir artı.

Alabilirsen yurtdışından birine getirt 12klık pc sana 5 6 bine gelir yoksa 12k birime abra mı verilir ya da 35k birime monster mı alınır parana yazık tax freeden yüzde 20 vergisini de geri alır hem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı