Abra A5 V17.3'e 165 Hz monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Dargo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 289

Dargo

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle kendimi yazılımda geliştiriyorum ve genellikle FPS oyunları oynuyorum. Yaptığım araştırmalarda işlemci ve ekran kartına göre 165 Hz destekleyebilme olayı var ve ekran kartım laptop GPU'su olduğu için performans düşüşü yaşayabileceğimi düşünüyorum. Sizce benim bilgisayarım 165'i destekler mi ve oyunlarda olsun vesaire performans düşüşü yaşar mıyım? (oyun oynarken laptop ekranını kapatacağım).

Sistem Özellikleri:
Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H
NVIDIA RTX3050 Ti Max-Performance 4 GB GDDR6 128-BIT DX12
16 GB RAM
500 GB Crucial P2 SSD
15,6 inç 144Hz ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunlarında +165 rahat oynatır sıkıntı yaşamazsın ama AAA+ oyunlarda Sync kullanmazsan üzer seni. PhysX de HDMI veya DP port GPU'dan alıyorsa da MUX'lu olarak kullanabilirsin ekran kartını.

Öncelikle kendimi yazılımda geliştiriyorum ve genellikle FPS oyunları oynuyorum. Yaptığım araştırmalarda işlemci ve ekran kartına göre 165 Hz destekleyebilme olayı var ve ekran kartım laptop GPU'su olduğu için performans düşüşü yaşayabileceğimi düşünüyorum. Sizce benim bilgisayarım 165'i destekler mi ve oyunlarda olsun vesaire performans düşüşü yaşar mıyım? (oyun oynarken laptop ekranını kapatacağım).

Sistem Özellikleri:
Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H
NVIDIA RTX3050 Ti Max-Performance 4 GB GDDR6 128-BIT DX12
16 GB RAM
500 GB Crucial P2 SSD
15,6 inç 144Hz ekran.

CS:GO Valorant dışında yeni oyunlarda o kadar yüksek alamazsın bence 144 yeterli ama sen bilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı