Abra A5 V17.4.4 alınır mı?

EmreLF

Femtopat
Daha fazla  

Bu laptop özellikleri ve fiyatı diğer laptoplara göre daha iyi gibi bazı platformlarda alınmaz diye yorum gelmiş. Sizin fikrinizi alayım, teşekkürler.

Hocam Monster'larda sorun çıkabilir ben pek güvenmiyorum ama cidden sistem özellikleri güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem göz boyama, Monster çöp bir markadır.

Ya ben bu eleştirileri anlamıyorum. Arkadaşım sence bir insan evladı imkanı olsa bu markayı alır mı da kötüleyip duruyorsunuz kötü mü kötü ama ucuz türküz ve bu şekilde ucuz etin yahnisini yiyip duruyoruz yapacak bir şey yok 2019'dan beri Monster kullanıyorum hiç de bir sorun çıkmadı ayrıca hiç teknik serviste gitmedim açtım her 6 ayda kendim termal değiştirdim mis gibi gidiyor.

Kullandığım modeller: Abra A7 V11.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Ya ben bu eleştirileri anlamıyorum. Arkadaşım sence bir insan evladı imkanı olsa bu markayı alır mı da kötüleyip duruyorsunuz kötü mü kötü ama ucuz türküz ve bu şekilde ucuz etin yahnisini yiyip duruyoruz yapacak bir şey yok 2019'dan beri Monster kullanıyorum hiç de bir sorun çıkmadı ayrıca hiç teknik serviste gitmedim açtım her 6 ayda kendim termal değiştirdim mis gibi gidiyor.

Kullandığım modeller: Abra A7 V11.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Senin laptop Clevo kasa mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı