Abra A5 v19.3.6 alınır mı?

Cigarette

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım yakın zamanda Monster Abra A5 v17.2.3 model laptop aldı. Özellikleri; i5 11400H, 16 500GB ve 3050 Ti şeklinde bir ara oyun performansını izleme fırsatı buldum ve çok hoşuma gitti ancak 500GB şu an bile yetmediği için araştırdım ve Abra A5 v19.3.6 modelini gözüme kestirdim ve çok hoşuma gitti. 1TB SSD 16 GB RAM i7 12700H ve 3050 Ti gibi donanımlar bulunan bu bilgisayar sizce alınır mı? Tüm fikirler önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, bizde 22000 lira bütçesi olan arkadaşlara o modeli tavsiye ediyoruz. Tam bütçe nedir?

Monster'ı çok kötülüyorlar fakat ben bir Monster kullanıcısı olarak 4 aydır bir sıkınrı yaşamadım. Bende olan modelde i7 11800H RTX 3050 16 GB RAM 500 GB SSD var istediğim her oyunu açıp oynuyorum. Isı değerleride 60-65 derecede geziyor. Almaya niyetliysen çok düşünme direkt al.

Oyun oynayacaksanız 3060'lı laptoplara bakın. Buna bakabilirsiniz mesela sonradan ram eklemesi yapılabilir. Bu arada bütçeniz tam olarak nedir?

Aslına bakarsanız tam bir bütçe belirlemedim bütçeyi babamla konuştuktan sonra belirlerim ancak dediğim gibi arkadaşım da monster aldı ve neredeyse hiç araştırmadı çünkü çok güveniyordu

Ayrıca clevo ile tongfang arasında fikir ayrılıkları var aradaki farkı tam olarak anlamadım.

Aslına bakarsanız tam bir bütçe belirlemedim bütçeyi babamla konuştuktan sonra belirlerim ancak dediğim gibi arkadaşım da Monster aldı ve neredeyse hiç araştırmadı çünkü çok güveniyordu.

Ayrıca Clevo ile tongfang arasında fikir ayrılıkları var aradaki farkı tam olarak anlamadım.

Birisi mangal hocam (Clevo) Tongfang'da öyle bir sorun yok. Zaten Monster'ın kötü yorumlarının sebebi Clevo kasa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı