ABRA A5 V20.4.2 mi Excalibur G870 mi?

Burrziii

Yoctopat
Daha fazla  
RTX 4050 Monster Abra A5 V20.4.2 mi yoksa RTX 4060 Casper Excalibur G870 mi alınmalı? Oyun performansı ve ısınma bakımından hangisi daha iyidir?

Şahsi fikrinizse problem değil. Benim şahsi fikrim G870 metal kasa olması sebebiyle sadece o modelden iyi ve aşırı büyütecek fiyat farkı yokmuş yani epeyde öyleydi akakçe de aşırı fiyat farkı vardır belki de. H serisi işlemcilere UV yapamazsınız sadece w limiti atıyorsunuz o da 3 4 derece ya oynatıyor ya oynatmıyor. Olay macunda ve bakımda. Kendim şahsi G870 eleştirisi yazdım bol bol ve benim de elimde G870 var ve bu model ısınıyor diye yaptım eleştirileri oysa sorun macunun pumpout yapması çıkınca eski hesabımı dondurdum. Yanlış yönlendirmekten insanları nefret ediyorum.
Laptopu suçlamıyorum artık zaten. Intel işlemci ne laptop için ne desktop için tercih edilmemesi gereken bir firma. Hele 12.nesilleri hiç beğenmiyorum doğrusu. Ryzen 5 6600H tokatlıyor rahat bir şekilde, termal limit ve sıcaklıkları stok ayarlarda bile berbat durumda olduğu için Intel'in.
Tek çekirdek performansı çok az farkla alıyor ama sıcaklık ile Ryzen zaten o performansı yakalıyor belki geçiyor. Sorununuzun pump-out olduğu için şanslıymışsınız, kaliteli termal macundan sonra bile termalleri hala berbat durumda olan laptop çok çünkü.

Laptopu suçlamıyorum artık zaten. Intel işlemci ne laptop için ne desktop için tercih edilmemesi gereken bir firma. Hele 12.nesilleri hiç beğenmiyorum doğrusu.
Bende hiç beğenmiyorum 12. nesilleri. W limiti koyuyorum yine fazla çekiyor, w limiti koymasam oyuna 1 2 saniye daha erken girecek diye laptop 60 70W çekiyor ya sen ekran kartı mısın bu w değeri nedir ? Ondan sonra benchmark yapıyorum cinebench 100.5W çekti. Ben bunları öğrenene kadar laptop 3. pumpoutunu yaptı sonra geldim bir de millete G870 eleştiriyorum. Allah akıl fikir versin cahillik işte. Bir de o konum Dünya tık aldı. Millete G870 eleştireceğim deyince tık sayısı da uçuyor hocam. Daha önce Asus X serisi kullandım ofis laptopum o da inteldi ondan memnundum bu intelde öyle olur dedim olmadı. Ofis laptopu dediğime de aldanmayın GT710m var içinde. :D
termal limit ve sıcaklıkları stok ayarlarda bile berbat durumda olduğu için Intel'in.
Ah bu durumdan ne çektim bilemezsiniz.
Sorununuzun pump-out olduğu için şanslıymışsınız,
Ben bunu keşif edene kadar Casper benim laptopu PTM ile satma kararı almış. 😃
Onlarda farkında pumpot olduğunu sorunun.
Şanslı olduğumu da sanmıyorum, bu modeli bu forumun en aktif üyeleri önerdi bu kasa başarılı diye sonra aldıktan sonra abi laptop ısınıyor dediğimde vazgeçtiler ama pumpoutmuş sorun.
Ben araştırarak aldım pişmanda değilim. Anakart vs. hall sensörde çıkmadı modelde.
Monster'larda iyi evet bu konuda.
kaliteli termal macundan sonra bile termalleri hala berbat durumda olan laptop çok çünkü.
Öyle oyuncu laptopları var mı ? Yani bilmiyorum.

Bende hiç beğenmiyorum 12. nesilleri.
Verimlilik açısından en kötü işlemcilerden biri. Para tuzağı resmen, TG Hydronaut ile 2 kez termal macun sürdüm, pump-out bir durum yok yani. Sıcaklıklarım hala 80 üstü, her oyunda, Bilgisayar Monster Abra 20.4.2 işimi görüyor sağolsun ama termal sıcaklıkları korkunç durumda, artık saldım limit falanda koymadım gittiği yere kadar gidecek.
Öyle oyuncu laptopları var mı ? Yani bilmiyorum.
Tabii ki var, örnek benim. Keşke sadece pump-out olsada sorun bir daha sürüp çözsek, laptopların benim için herhangi başka ciddi bir sorunu yok, sıcaklık sorunu olmazsa gayet fiyata göre tercih edilebilir bilgisayarlar üretiyorlar iki firma zaten, ama sıcaklık benim için direkt tercih etmeme sebebi, sizi neden eksilediklerini anlamadım deneyimlerinizi anlatıyorsunuz sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı