Abra A5 V20.4.5 15,6" alınır mı?

"Bu fiyata daha iyisini bulamadıysan bunu al." demiştim zaten. @Asabı Bozuk Adam Siz de daha iyileri var diyorsunuz. Aslında aynı şeyi söylüyoruz.

@Magicyaprak kabaca şöyle bir şey söyleyebilirim hocam. Bir yerden feragat edeceksen bu sonradan upgrade edebileceğin şeyler olsun. İşlemci ve ekran kartını mümkün olan en yüksek versiyonunu bulmaya çalış. Ram ve SSD sonradan da yükseltirsin.
 
Hocam burada bu soruyu sorarsan illa ki "Sakın alma." diyenler olacaktır. Farklı bir laptop önerenler olacaktır. Ben 2016 yılında Abra serisi bir laptop almıştım. 8-9 yıl bana mısın demedi. Tabi günümüz oyunlarını kaldırabilecek donanımda değil ama arızası da olmadı. Bu iş biraz da şans işi. Arıza verebilir evet ama Asus ve MSI da arıza verebilir. Benzer fiyata benzer özelliklere sahip başka bir marka var mı diye illa ki araştırmışsındır. Bu fiyata bu özelliklerde daha iyi bir laptop bulamadıysan Bismillah deyip yapıştır bence. Artık bahtına.
haklısın herkes diyor fakat bazıları monsterdan kötülerini bile atıyor buraya işlemci iyi oluyor ekran kartı kötü oluyor monster kaliteden ödünç vermiyor fakat çok fazla ısınıyor diyorlar normal bence çünkü küçücük kasa bi zahmet ısınsın o kadar wolt giriyor
 
haklısın herkes diyor fakat bazıları monsterdan kötülerini bile atıyor buraya işlemci iyi oluyor ekran kartı kötü oluyor monster kaliteden ödünç vermiyor fakat çok fazla ısınıyor diyorlar normal bence çünkü küçücük kasa bi zahmet ısınsın o kadar wolt giriyor
Kısacası monster alınmaz çok çok daha güçlü alternatifleri varken.
 
Bu alınır mı sizce? Monster kötü değil gibi.

Monster için burada genelde laf edilir ama düşünüldüğü kadar kötü bir ürünleri yok ben yaklaşık 2.5 yıldır Abra v16.6 kullanıyorum Clevo kasa burada nam yapmıştır kötülüğü hala çatır çatır kullanıyorum. Ha hiç mi sorun yaşamadım mı? Yaşadım ama bana gelen sorunların diğer markalarda olmayacağı garantisi yok ki.
  • Coil whine var cihazda az bir miktar ee bu tüm elektronik cihazlarda var. Teyzemin şarj aletinde bile coil whine sesine rastladım ne yapalım MSI'de coil whine yok mu diyeceğiz?
  • Ekranda ışık sızması vardı yine aynı şekilde bana ışık sızması hiç olmayan bir laptop önerebilir misiniz? Hayır. Gittim bedavaya 1 sene sonra panel değişikliği istedim yaptılar.
Bunların dışında her marka ve modellerin bazı kronik sorunu olur, ya ısınırlar hatalı soğutmadan ya BIOS programları sıkıntılıdır ya da başka sorunları vardır. Yani burada gözler Monster'ın MSI kasasında sorun var diye Monster'a laf atanları gördü. Bakın tekrar diyorum ben Clevo kasa Monster kullanıyorum burada Clevo kasa alayım mı deseniz vururlar sizi yemin ediyorum :) ona rağmen doğru dürüst sorun yaşamadan 2.5 yıl kullanıyorum. O zaman bulabildiğim en ucuz 1650 Ti laptop idi Monster. Eskiden Monster'lar ucuz fiyat performans ürünü cihazlar satıyordu ama maalesef artık öyle cihazları pek yok. Çok uzatmadan ucuz bir cihaz bulduysanız alın gitsin. Ancak 35k bütçeye 4050 ekran kartı önermem en az 4060 alın derim üstüne 2K koyarak alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı