5 gün önce almış olduğum Monster Abra A5 v21.2.4 modelinde 3 gündür mavi ekran hatalarını alıyorum. Başlarda hatanın oyunlar kaynaklı olduğunu düşündüm daha sonra minidump dosyalarında klavye kaynaklı olduğunu gördüm. İnternette araştırma yaptığımda pek çok kişinin bu hatayı aldığını ve farklı farklı çözümler olduğunu gördüm. Monster Kontrol Merkezini kaldırıp tekrar yükledim sonuç değişmedi. Net çözümü bulabilmeniz için minidump dosyalarını gönderiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Minidump Dosyaları: Desktop.rar
Dosyalardan biri kontrol merkezini silip yüklemeden önce (16843 olan).
mümkünse formatlayıp kontrol merkezini hiç kurmayın. Bir de klavye touchpad driver'ı varsa kurmayın. format istemiyorsanız kontrol merkezini kaldırıp deneyin. Tulpar T5 cihazımda da sorun vardı ilk 15 günü diye iade ettim.
Format atmak istemiyorum ayrıca kontrol merkezini her halükarda kurmam gerekiyor sanırım. Klavyenin ışık rengi ayarlarında uyku modunu kapattım şu anlık düzeldi gibi henüz mavi ekran yemedim. Ama kesin çözüm için yorumlarınızı da bekliyorum.
Format atmak istemiyorum ayrıca kontrol merkezini her halükarda kurmam gerekiyor sanırım. Klavyenin ışık rengi ayarlarında uyku modunu kapattım şu anlık düzeldi gibi henüz mavi ekran yemedim. Ama kesin çözüm için yorumlarınızı da bekliyorum.