Abra A5 V6.2.3 15.6" Oyun Bilgisayarı Alınır Mı?

Umut Diker

Megapat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar mühendislik programlarında bu notebook iş görür mü? Render alırken 8GB bellek sıkıntı çıkarır mı? Monster markası hakkında bir fikrim yok garanti konusunda kalitesi nasıldır ? Isınma sorunu olur mu? Bu notebook hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar. :)

Abra A5 V6.2.3 15.6" Oyun Bilgisayarı

Bataryanın gömülü olması bana sıkıntı yaratır mı? Genel olarak bilgisayar açık olacağından dolayı prizde takılı kalır. Söylediğiniz eklemeleri firmaya gönderip sonradan yaptırma şansım var mı? Daha şuan bunun parasını biriktiriyorum. Fazladan 500 lira vermem şuan zor.

Akıllı batarya kullandıkları için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum aksine sürekli doldur boşalt yaparsan o zaman bataryanin ömrü azalır

Bataryanın gömülü olması bana sıkıntı yaratır mı? Genel olarak bilgisayar açık olacağından dolayı prizde takılı kalır. Söylediğiniz eklemeleri firmaya gönderip sonradan yaptırma şansım var mı? Daha şuan bunun parasını biriktiriyorum. Fazladan 500 lira vermem şuan zor.
Batarya gömülü olması sıkıntı yaratmaz zaten alınca göreceksiniz hiç bir zaman %100 olmayacak batarya yüzdesi.

Söylediğim eklemeleri sonradan yaptırabilirsiniz. Sıkıntı olmaz, Monster'a götürürsünüz ve ekleme yapmak istediğinizi söylersiniz ve onlarda garantiyi bozmayacak şekilde eklemeleri yaparlar.

Windows 10 Home SL Lisans 64-Bit (Türkçe) [Ekle 269,00 TL]
Sizce bu yazılımı almalı mıyım? Home SL ne oluyor bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı