Abra A7 v11.2 Valorant Düşük FPS

Freudel

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Laboratuvar
Daha fazla  
Meslek
Moleküler Biyoloji ve Genetik
Bilgisayarım Abra A7 V11.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook ve tüm Driver'leri güncel. Fakat Valorant oyununda aniden FPS düşmesi girip istemci düşük FPS sorunu diye bir ibare çıkıyor sağ tarafta. Bilgisayarın özelliklerine bakarak böyle bir sorunun yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayar düşürmem bir işe yaramadı aynı devam etti. Oyunun optimizasyonundan kaynaklı ise bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.

Her oyunda mı böyle? MSI Afterburner ile ekran kartı ve işlemcinin sıcaklık ve kullanım değerlerini gönderir misiniz? Bendede aynı modele benzer Monster var aynı ekran kartı ile 110 ile 150 alıyorum en yüksekte siz kaç alıyorsunuz?

Her oyunda mı böyle? MSI Afterburner ile ekran kartı ve işlemcinin sıcaklık ve kullanım değerlerini gönderir misiniz? Bendede aynı modele benzer Monster var aynı ekran kartı ile 110 ile 150 alıyorum en yüksekte siz kaç alıyorsunuz?

Hayır sadece valorant da böyle. Fps de yaklaşık sizin söylediğiniz gibi.

Dosya Ekleri

• gdfgdfgdf.png
    gdfgdfgdf.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 84
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapabilir misin ayarları? Oyunun içinde görmem lazım kullanımı ve sıcaklığı.

Merhabalar. Aynı bilgisayarla aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi? V11.2 ile v11.3 değişimi yaptım problem devam ediyor. Neler yaptıysam olmadı. Delirmek üzereyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı