Abra A7 V12.1.5 nasıldır?

Mons

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba linkteki Monster Abra A7 V12.1.5'i 1TB HDD taktırarak almayı düşünüyorum. İyi midir? Söylemek istedikleriniz var mıdır? Sizinde engin bilgilerinizden yararlanmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba linkteki Monster Abra A7 V12.1.5'i 1TB HDD taktırarak almayı düşünüyorum. İyi midir? Söylemek istedikleriniz var mıdır? Sizinde engin bilgilerinizden yararlanmak isterim.

O bütçe içerisinde bence oldukça iyi bir laptop.
Ama farklı modellerle derin bir karşılaştırma yaparak seçmeni öneririm.

Sadece online odaklı oyunlar oynayacaksanız çok iyi bir laptop. Ama yeni nesil single player oyunları da oynamayı düşünüyorsanız, iyi performanslar alabileceğinizden şüpheliyim.

Eğer gelmesini beklerim dersen şu model fena değil.
1650Ti ve 1650 arasında çok aşırı fark olur mu hocam benim attığım ekran büyük ve depolama alanı daha çok ve biraz daha ucuz
Sadece online odaklı oyunlar oynayacaksanız çok iyi bir laptop. Ama yeni nesil single player oyunları da oynamayı düşünüyorsanız, iyi performanslar alabileceğinizden şüpheliyim.
Nasıl yani hocam yani verdiğim paraya değmez mi ?

1650Ti ve 1650 arasında çok aşırı fark olur mu hocam benim attığım ekran büyük ve depolama alanı daha çok ve biraz daha ucuz

Nasıl yani hocam yani verdiğim paraya değmez mi ?
Eğer sadece oyun odaklı gidecekseniz, şu model de güzel;eğer depolama alanı size yetmez ise gelecekte ekleyebilirsiniz.

Eğer sadece oyun odaklı gidecekseniz, şu model de güzel;eğer depolama alanı size yetmez ise gelecekte ekleyebilirsiniz.
İlginize teşekkür ederim hocam yakın zamanda karar verip alacağım fakat şunu sorabilir miyim belirttiğim ürünü alsam da rahatça oyun oynayabilirim dimi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı