Abra A7 v12.2.1 17,3 vs Abra A5 v15.8.3 15,6

Alma kardeşim sen beni dinle pişman olursun benden söylemesi ama yine de sen bilirsin ben kimsenin 8 bin TL sinin boş yere gitmesini istemem.

Bak kanka ben bilgisayar mühendisiyim inceledim pişman oldum alma derim.

Keşke şikayet var a başvursaydın orada çoğu şey çözülüyor diye biliyorum.
Alma kardeşim sen beni dinle pişman olursun benden söylemesi ama yine de sen bilirsin ben kimsenin 8 bin TL sinin boş yere gitmesini istemem.

Bak kanka ben bilgisayar mühendisiyim inceledim pişman oldum alma derim.

Hocam bu arada şöyle bir şey var birazda teknoloji işi şans işi mantığı ama bilmiyorum sonuçta içindeki parçalara baktım SSD'de kronik sıkıntı olmaz vs.
Abra A7 v12.2 kullanıyorum, memnunum.

GTA 5'te kaç FPS aldın peki merak ediyorumda en yüksek ayarlarda .

Keşke şikayet var a başvursaydın orada çoğu şey çözülüyor diye biliyorum.

Kardeşim yenisini aldım bir şeyy bozulunca direk çöpe atarım para sıkıntı degil yenisini alırım. Ben fikirimi söyledim pişman oluırsun.

Abra A5 v15.5 kullanıyorum bende. GTA V High ayarlarda 60 70 fps arası alıyorum. 3 aydır kullanıyorum memnunum. Kardeş çöp oldu diyen adam git Casper al diyor şaka gibi . Teknik servisleri de çok ilgili. Driverla ilgili bi sorunum olmuştu teknik servisi aradım, teknik servis alpemix ile bağlanıp çözdü.

HMM peki kaç sene götürür sence?

Valla 6 ayda bir bakımlarını vs yaptırırsan, dikkatli kullanırsan en az 5 yıl götürür. Zaten günümüz elektronik cihazlarının ömrü 7 yıl. Telefonlar bile 2 yıl kullanılıp atılır hale geliyor. Şahsen ben daha fazla bütçem olsa Asus rog serisi veya MSİ tercih ederdim tabi ki ama bu donanımlar bu markalarda en az 9000 TL'den başlıyor. Monster tam f/p ürünü. Ben ram i 16gb a yükseltip 7000'e almıştım.

6 Ayda 1 ben bakımını yaptırcam bir şey soracağım peki beni 17, 3 inç olupta sadece işlemcisi i5 10.nesile düştünde çok fark eder mi ve SSD'si daha güçlü olacak 12, 2, 1'de 16 GB RAM'lı hali ile alacağım.
V.

Ya da 15, 6 ekranı olupta işlemcisi i7 olanı mı alsam SSD'si düşüyor bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…