- Katılım
- 29 Kasım 2017
- Mesajlar
- 2.146
- Çözümler
- 9
Ben 7 sene kullandım hocam. Hiçbir şey olmadı. Nasıl kullandığına bağlı olarak değişir.
	
		
			
		
		
	
				
			Alma kardeşim sen beni dinle pişman olursun benden söylemesi ama yine de sen bilirsin ben kimsenin 8 bin TL sinin boş yere gitmesini istemem.
Bak kanka ben bilgisayar mühendisiyim inceledim pişman oldum alma derim.
Alma kardeşim sen beni dinle pişman olursun benden söylemesi ama yine de sen bilirsin ben kimsenin 8 bin TL sinin boş yere gitmesini istemem.
Bak kanka ben bilgisayar mühendisiyim inceledim pişman oldum alma derim.
Abra A7 v12.2 kullanıyorum, memnunum.
Keşke şikayet var a başvursaydın orada çoğu şey çözülüyor diye biliyorum.
Kardeşim yenisini aldım bir şeyy bozulunca direk çöpe atarım para sıkıntı degil yenisini alırım. Ben fikirimi söyledim pişman oluırsun.
Peki ama keşke bir mağzalarında servise götürseydin direk bakıyorlar.
Sen hangi modelini aldın pekiKankam çöp oldu bile o laptop çöpte bulan yaptırırsa hayırlı olsun diyeyim ne deyim alma dedim sen bilirsin.
Abra A5 v15.5 kullanıyorum bende. GTA V High ayarlarda 60 70 FPS arası alıyorum. 3 aydır kullanıyorum memnunum. Kardeş çöp oldu diyen adam git Casper al diyor şaka gibi. Teknik servisleri de çok ilgili. Driver'la ilgili bir sorunum olmuştu teknik servisi aradım, teknik servis alpemix ile bağlanıp çözdü.
Vallahi 6 ayda bir bakımlarını vs yaptırırsan, dikkatli kullanırsan en az 5 yıl götürür. Zaten günümüz elektronik cihazlarının ömrü 7 yıl. Telefonlar bile 2 yıl kullanılıp atılır hale geliyor. Şahsen ben daha fazla bütçem olsa ASUS ROG serisi veya MSI tercih ederdim tabii ki ama bu donanımlar bu markalarda en az 9000 TL'den başlıyor. Monster tam F/P ürünü. Ben RAM'i 16 GB'a yükseltip 7000'e almıştım.
6 Ayda 1 ben bakımını yaptırcam bir şey soracağım peki beni 17, 3 inç olupta sadece işlemcisi i5 10.nesile düştünde çok fark eder mi ve SSD'si daha güçlü olacak 12, 2, 1'de 16 GB RAM'lı hali ile alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.