Abra A7 V13.1 alınır mı?

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim beyler. Monster yetkilisi ile yaptığım görüşmede bu konuya savunmaları;
Clevo modellerinde daha yüksek watt çeken, dolayısıyla daha yüksek performans veren ve bunun sonucunda ısınan bi işlemci durumu olduğunu biliyoruz. Yüksek performans için bu gerekiyor ve diğer işlemciler 50-60 dereceyi yüksek bulurken bu modellerimizde 95 dereceye kadar dayanıklılık sunuluyor.
Şeklinde bir açıklama yaptılar.
Ayrıca, günlük kullanımda fan sesini sorununu ortadan kaldırmak için de güç planlarından maksimum işlemci gücünü %60-70'lere çekmenin bu sorunu da çözeceğini belirttiler.

Ne düşünüyorsunuz? Haklılar mı yoksa markayı mı savunuyorlar sadece?

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim beyler. Monster yetkilisi ile yaptığım görüşmede bu konuya savunmaları;
Clevo modellerinde daha yüksek watt çeken, dolayısıyla daha yüksek performans veren ve bunun sonucunda ısınan bi işlemci durumu olduğunu biliyoruz. Yüksek performans için bu gerekiyor ve diğer işlemciler 50-60 dereceyi yüksek bulurken bu modellerimizde 95 dereceye kadar dayanıklılık sunuluyor.
Şeklinde bir açıklama yaptılar.
Ayrıca, günlük kullanımda fan sesini sorununu ortadan kaldırmak için de güç planlarından maksimum işlemci gücünü %60-70'lere çekmenin bu sorunu da çözeceğini belirttiler.

Ne düşünüyorsunuz? Haklılar mı yoksa markayı mı savunuyorlar sadece?
Çok talihsiz bir açıklama olmuş bu, günümüzde çoğu işlemcinin 100-105 derecelere dayanıklılığını zaten biliyoruz. Örneğin attığın Clevo modelinde 11400H var ben sana 11800H model attım. İşlemci gücünü azalt demişler bu sefer performansın azalıyor. Bence görüştüğün kişi Clevo ile Tongfang ne bilmiyor. Örneğin benim işlemcim 4600H için maksimum değer 105 derece ama nadiren 75'i geçiyor.

Alınmaz Clevo denek ne kadar mantıklı aynı fiyatta tonfang var daha mantıklı demek tamam ama Clevo kasayı da abartmayın bu kadar deneyimlemeden Rage 2 high ayarlar 75 derece oynuyorum.

Alınmaz Clevo denek ne kadar mantıklı aynı fiyatta tonfang var daha mantıklı demek tamam ama Clevo kasayı da abartmayın bu kadar deneyimlemeden Rage 2 high ayarlar 75 derece oynuyorum.
Ben de "98 dereceyi gördüm." diye yorum gördüm genelleme yapmıyorum ona rağmen, sizin başınıza gelmeyebilir diyorum ama bu demek değil ki Clevo kasa hakkında bir ton şikayet var. O yüzden önermiyorum. Zaten o fiyata Tongfang kasa bulunurken Clevo alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı